SiteGeny Ervaringen

SiteGeny, een professionele website maken voor kleine ondernemers

Als kleine ondernemer heb je al genoeg om je mee bezig te houden; je hebt most waarschijnlijk ook niet een flink kapitaal tot je beschikking. Toch heb je deze dagen een website nodig om goed je bedrijf uit de verf te laten komen. SiteGeny biedt hier een uitkomst. Ze maken een professionele website in samenwerking met Facebook waardoor je altijd up to date bent. Lees meer over hun diensten en wat hun klanten er van vinden op Reviewspotter.

Over SiteGeny

SiteGeny zorgt ervoor dat ondernemers eenvoudig een website kunnen laten maken die gesynchroniseerd lopen met Facebook. Het bieden deze dienst aan aan bijvoorbeeld cafés, restaurants, kappers, etc. Zoals je bijvoorbeeld je profielfoto veranderd zal deze ook op de website automatisch aangepast worden. Dit bespaart als ondernemer veel tijd voor het up to date houden van je online business.

Aladdin en zijn Genie. Zijn de naam en het logo van SiteGeny hierop gebaseerd?

Diensten
Het werken met SiteGeny is heel simpel. Neem een abonnement en meteen krijg je een professionele website. Als je wilt weten hoe de website eruit komt te zien, zoek dan de link van je Facebookpagina op via ‘Demo’ en klik op ‘Maak website’. Er wordt dan direct een website gemaakt, aangepast op jouw gegevens. De websites van SiteGeny passen zich ook automatisch aan elk scherm aan, waardoor je bedrijf goed uit de verf komt op elk mobiel apparaat. Door het geautomatiseerde systeem bespaar je als startende ondernemer veel geld voor het opstarten van een website.

Snel en gemakkelijk actueel

Met SiteGeny ben je altijd actueel. Wanneer je een evenement aanmaakt op Facebook of iemand een review schrijft, wordt dit meteen op je website gezet, zonder dat je hier omkijken naar hebt. Als je Facebook account bijgewerkt wordt dan gebeurt de rest vanzelf.

Abonnementen

SiteGeny biedt 3 verschillende abonnementen aan: Starter, Standard en Genius. Bij elk abonnement heb je binnen 24 uur een eigen domeinnaam, een mobile first ontwerp, beheer, tijdlijn, contactgegevens en locatie via Facebook. De beheerkosten zijn bij elk abonnement inbegrepen. Hoe uitgebreider het abonnement, hoe meer functies je daarbij krijgt, zoals openingstijden, events, reviews en video’s via Facebook.

Vragen en klachten

Heb je nog vragen of klachten over SiteGeny? Vul dan het online contactformulier in, bel hen of stuur een e-mail. De adresgegevens worden aan de onderkant van de homepage geplaatst.

Wat vind jij van SiteGeny?

Heb jij een website laten maken door SiteGeny en zou je zeggen dat het echt een uitkomst is voor kleine ondernemers? Of ben je juist niet zo tevreden en kom je er bijvoorbeeld niet zomaar vanaf? Geef ons jouw mening en laat ons weten wat je ervan vind! Is het beheren van je eigen website echt zo simpel met SiteGeny? En is deze website professioneel genoeg om jouw bedrijf te presenteren?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen SiteGeny teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met SiteGeny

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over SiteGeny? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over SiteGeny achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *