SoftwareLicense4u Ervaringen

SoftwareLicense4u Software License4U.com

SoftwareLicense4U.com is een softwarewinkel in Haarlem waarbij je volgens hun stellingen de beste deal krijgt voor je software. Bij deze organisatie kun je terecht voor betrouwbare, veilige en snelle verwerking van besturingssystemen, kantoorsoftware en beveiligingssoftware. De professionals van SoftwareLicense4U bieden altijd een oplossing aan voor elk budget.

Licenties

Om een licentie bij SoftwareLicense4U te bestellen kun je de stappen volgen op hun website. Meestal krijg je binnen vijf minuten de licentie in je mailbox. Mocht dit niet lukken, kun je contact opnemen met de klantenservice voor een oplossing. Om de licentie echt persoonlijk te maken stelt het bedrijf unieke licenties voor klanten beschikbaar; alleen jij krijgt deze licentie.

Herroepingsrecht

Doordat het om digitale producten gaat, is het herroepingsrecht niet van toepassing. Bij het verkoopproces ga je ermee akkoord dat het recht om het contract te annuleren verdwijnt als je de software download. Na het plaatsen van de bestelling ben je definitief gebonden. De licentiecodes kunnen ook niet geretourneerd worden.

Garantie

Bij SoftwareLicence4U heb je recht op een garantie. Mocht een digitale sleutel niet werken, dan krijg je een vervangende sleutel. Het personeel voert eerst een controle uit op de huidige installatie. Als er problemen worden gedetecteerd, worden deze opgelost. Je kunt contact opnemen met de klantenservice via mail, telefoon of live chat.

Account

Het is niet verplicht om een account aan te maken. Als je een account aanmaakt, heb je echter veel voordelen. Met een account kun je je adres opgeslagen en sneller langs het bestelproces. Bovendien is het mogelijk om te zien welke producten je eerder hebt besteld.

Handige weetjes

  • Je kunt bij SoftwareLicense4U betalen met American Express, Visa en MasterCard.
  • Als je hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice of een kijkje nemen in de kennisbank of FAQ gedeelte.
  • Klachten kun je indienen door de klachtenprocedure te volgen in de algemene voorwaarden.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen SoftwareLicense4u teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met SoftwareLicense4u

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over SoftwareLicense4u? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over SoftwareLicense4u achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *