Softwaresuite Ervaringen

Softwaresuite

Op Softwaresuite.nl kun je office software en licenties aanschaffen. Van producten zoals Microsoft Office 365, McAfee Antivirus en Windows 10, tot vele andere. Je kunt de licenties online bestellen of de winkel in Bunnik (Utrecht) bezoeken. Softwaresuite is een betrouwbare organisatie; terwijl 80% van de software op het internet illegaal is, bieden zij alleen legitieme software. Tekortkomingen of vragen kunnen worden opgelost via de live chat of door steun te vragen; een team met expertise in Windows en Apple producten staat dagelijks klaar voor ondersteuning. Daarnaast is het heel gemakkelijk om software te installeren; met elk product dat je bestelt ontvang je een handleiding om direct op je apparaat te installeren. Licenties zijn simpel te gebruiken op beide Windows & macOS.

Zekerheden

Softwaresuite biedt klanten een aantal zekerheden zoals support waarmee problemen makkelijk kunnen worden opgelost. Elk probleem wordt hier als een uitdaging gezien, en vaak kunnen de uitdagingen meteen worden opgelost. Een chatvenster verschijnt rechtsonder op de website en je kunt ook direct een afspraak maken via de agenda. Goed om te weten is dat er 7 dagen per week medewerkers beschikbaar zijn.

Betaalinformatie

Het is mogelijk de licenties via iDEAL, Apple Pay, PayPal, Creditcard, Bancontact en bankoverschrijving te betalen. Soms worden er extra kosten in rekening gebracht, maar dit wordt bij het afrekenen aangegeven. Nadat je betaald hebt ontvang je direct de codes per e-mail. Let wel, er is geen retournering of annulering meer mogelijk als er eenmaal een productcode is uitgegeven.

Klachten

Mocht je toch een klacht hebben, neem dan eerst contact op met Softwaresuite.nl. Je ontvangt binnen 14 dagen een bevestiging, aangezien ze er alles aan doen om je klacht zo spoedig mogelijk op te lossen. Mochten ze meer tijd nodig hebben, zul je hiervan op de hoogte worden gesteld. Als je er samen met hen niet uitkomt, kun je je klacht deponeren bij Stichting Webshop Keurmerk of het ODR-platform van de Europese Commissie.

Ervaringen

Heb je al ervaringen gehad met producten of de support afdeling van Softwaresuite? Laat het Reviewspotter weten om bij te dragen aan de grootste onafhankelijke bedrijfsreviews!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Softwaresuite teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Softwaresuite

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Softwaresuite? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Softwaresuite achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *