Soldo Ervaringen

Soldo ervaringen

Zoek je een platform om uitgaven te beheren? Soldo zou iets voor jou kunnen zijn. Wat vinden andere gebruikers van deze dienst?

Wat is Soldo?

Soldo is een oplossing voor uitgavebeheer. Het bedrijf verbindt betalingskaarten aan declaratiebeheer. Op één plek kan het beheer, de volgorde en het rapporteren van uitgaven eenvoudig gebeuren. De kosten worden gecentraliseerd om het beheer van de onkosten zo makkelijk mogelijk te maken. Volgens de onderneming is het de beste platform in Europa. Om een rekening te openen kies je een abonnement uit de drie opties. De pakketten werken samen met elke bedrijfsbankrekening. Het aanmelden duurt slechts enkele minuten en binnen één werkdag kun je al beginnen met bestedingen. Er zijn geen kredietcontroles en verborgen kosten. Ook zijn er geen vaststellingen en kunnen annuleringen op elk moment gedaan worden. Volgens Soldo is deze optie zo veilig als een bank.

Online Diensten Uitnodiging

Kleine bedrijven kunnen gebruikmaken van de oplossingen van Soldo om de uitgaven te regelen. Het bedrijf zegt dat er geen last meer is van kleine uitgaven of lastige declaraties. Door de prepaid MasterCard kaarten kunnen personeelsleden uitgaven doen wat ze nodig hebben. De bestedingslimieten kunnen worden aangepast om kosten effectief te beheren. Ook kunnen bonnetjes en btw via de app worden opgeslagen. Vooral kleine bedrijven maken vaak veel kosten en Soldo helpt om de verwerkingen te vereenvoudigen.

Ondernemingen

Soldo biedt controle aan voor de kostenposten. Van betaling tot afstemming kan het gehele proces worden geregeld. De gebruiker krijgt inzicht in de betalingen en op deze manier kunnen betere financiële beslissingen worden genomen. Account kunnen worden aangemaakt voor afdelingen, werknemers en projecten. Hiermee blijf je op de hoogte van de betalingen. Uiteindelijk is het mogelijk om medewerkers verantwoordelijk uitgaven te laten doen.

Niet-profit organisaties

Non-profit organisaties maken ook gebruik van de diensten van Soldo. De prepaid MasterCard kaarten kunnen worden ingesteld met vaste budgetten, zodat alles onder controle blijft. Alle uitgaven kunnen beheerd worden en er kan gemakkelijk een rapport worden opgesteld. Ook kunnen bonnetjes en btw via de mobiele app worden vastgelegd. De informatie kan vervolgens naar Excel en boekhoudsoftware worden geëxporteerd.

Klant ervaringen

Heb jij al gebruik gemaakt van Soldo? Laat dan je ervaringen achter door een review op deze pagina. Door dit te doen kunnen anderen een goed beeld krijgen van deze onderneming.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Soldo teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Soldo

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Soldo? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Soldo achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *