Splash Lease Ervaringen

Splash Lease

Als je gaat studeren en je een woning hebt gevonden in een studentenhuis, dan zal je over een bepaald aantal dingen moeten beschikken. Producten zoals kopjes, glazen en borden zijn relatief goedkoop, maar er zijn ook apparaten zoals een wasmachine, een tv, koelkast en vergelijkbare dingen die je nodig hebt. Daarom is er Splash Lease, onderneming waar je voor een klein bedrag per maand apparaten kunt huren. Je hoeft je geen zorgen te maken als iets niet goed werkt, de service is bij de prijs inbegrepen. Hier kun je lezen wat andere studenten ervan vinden.

Over Splash Lease

Splash Lease is geboren als een opwelling tijdens een avond uit in 1989. Twee studenten hadden ideeën over wat ze zouden gaan doen in de toekomst. Een van hen kreeg de ingeving om wasmachines te verhuren aan studenten. Kort daarna plaatsten ze een advertentie in de Gouden Gids, destijds de plek om bedrijven en diensten te vinden. Later is het idee geëvolveerd tot een bedrijf dat kleine apparaten verhuurt aan studentenhuizen door heel Nederland.

Diensten van Splash Lease

Op Splash Lease kun je verschillende apparaten huren die geschikt zijn voor studentenhuizen, waar minimaal twee mensen op hetzelfde adres wonen. Hieronder een overzicht van de apparaten die verhuurd worden:

  • Wasmachines
  • Drogers
  • Wasdroogcombinaties
  • Vaatwassers
  • Koelkasten
  • Fornuizen
  • Televisies

Hoe werkt het?

Het huren van apparaten via Splash Lease is eenvoudig. Kies op de website het gewenste artikel en selecteer de huurtermijn, hoe langer je deze kiest, hoe lager de maandelijkse kosten worden. Splash Lease levert het apparaat gratis thuis, en sluit deze tevens aan. Heb je nog een oud apparaat? Dan neemt Splash Lease deze mee. Je betaalt een vast bedrag elke maand, en als er iets stuk is, kan je contact opnemen met een Splash Lease medewerker die een monteur stuurt om het probleem te verhelpen. Lukt dat niet, krijg je direct een vervangend model, zonder extra kosten. Als je gaat verhuizen mag je het apparaat meenemen, of het contract online overdragen naar je huisgenoten. Na de afgesproken huurtermijn kun je het contract opzeggen, wat een opzegtermijn van een maand heeft. Ook is het mogelijk om contact op te nemen over de mogelijkheid om het apparaat te kopen.

Betalingen

Je maandelijkse bedrag wordt elke maand automatisch van je rekening afgeschreven. Je kunt zelf een gewenste datum kiezen, zoals de 1e, de 15e of rondom de datum waarop u je studiefinanciering ontvangt. Als er een keer te weinig geld staat op je rekening, sturen ze een berichtje en is het mogelijk om Mijn Splash te gebruiken.

Klachten

Ook bij Splash Lease kan er eens iets misgaan. Mocht je een klacht hebben, neem dan telefonisch contact op via (088) 19 901 11. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@splash.nl, waarbij het mogelijk is om foto’s toe te voegen ter illustratie.

Reviewspotter

Wat is jouw ervaring met Splash Lease? Heb je een of meerdere apparaten gehuurd? Laat hier je beoordeling achter, en vertel of je het aan anderen zou aanraden, of niet. Op Reviewspotter delen we ervaringen met elkaar, zodat we van elkaars review kunnen leren.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Splash Lease teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Splash Lease

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Splash Lease? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Splash Lease achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *