Stellar Ervaringen

Stellar: Data Recovery Software voor Windows

Heb je per abuis gegevens van een Windows apparaat verwijderd? Of misschien ben je wel je gegevens kwijt? In beide gevallen kan Stellar je uit de brand helpen. Op deze pagina van Reviewspotter lees je de ervaringen die anderen met Stellar hebben.

Over Stellar

Stellar is een toonaangevend bedrijf op het gebied van digitale gegevens. Hun hoofdkantoor bevindt zich in India en daarnaast hebben ze ook vestigingen in de Verenigde Staten en Europa. Met hun software en service m.b.t. gegevensherstel, gegevensverwijdering, mailboxconversie en bestandsherstel, zijn ze het gesprek van de stad. Al 25 jaar is het bedrijf actief in de softwarebranche en daarmee hebben ze een uitstekende reputatie opgebouwd. Ook worden ze geprezen om hun innovatieve ‘data recovery’ software met praktische functies voor gebruikers.

De Software

Gratis downloaden kun je de speciale software van Stellar. Met deze software kun je verloren of verwijderde gegevens van een Windows apparaat herstellen. Zo kun je informatie ophalen van je pc, laptop, harde schijf en USB-stick. Aan gegevens kun je denken aan video’s, foto’s, e-mailgegevensbestanden met een herstelgrens van 1 GB. Wil je weten hoe je de software het beste kunt gebruiken? Op de website vind je alle informatie hierover.

Kwaliteitsbeleid

Stellar heeft hoge eisen voor wat betreft kwaliteit. Hierbij denken ze onder meer aan vertrouwelijkheid, integriteit en kwaliteit. Ze willen hun producten en processen continue verbeteren door middel van gerichte personeelstrainingen, bewustmakingsprogramma’s, een risico gebaseerde aanpak en duurzame groei. Tevens voldoen ze aan alle vereisten die wettelijk en contractueel nodig zijn.

Restitutiebeleid

Stellar staat achter hun producten en als klant heb je binnen 30 dagen de mogelijkheid om een terugbetaling aan te vragen. Is er een maandelijks abonnement afgesloten? Dan geldt hier een termijn van 7 dagen.

Proefversie

Alle producten van Stellar hebben een proefversie. Zo kun je eerst de evaluatiesoftware gebruiken voordat je een aankoop doet. Meerdere websites adviseren om daadwerkelijk gebruik te maken van de evaluatiesoftware en de systeemeisen nauwkeurig door te lezen.

Ervaringen

Is het wel of niet raadzaam om met de software van Stellar aan de slag te gaan? Wil jij anderen helpen en je ervaringen dedelen? We waarderen het als je jouw ervaringen deelt op deze pagina van Reviewspotter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Stellar teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Stellar

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Stellar? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Stellar achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *