Stellia Ervaringen

Wat levert Stellia precies op?

Wil jij je producten of diensten zo goed mogelijk aanbieden tegen prijzen die gunstig zijn? Dan heb je misschien behoefte aan een affiliate website die je helpt bij het strict regelen van de aanbiedingen. Maar het creëren en bijhouden van een website met al je producten met alle administratieve taken kan moeilijk zijn. Daarnaast moet je ook op zoek naar een internet host. Stellia biedt een manier om het maken en beheren van een affiliate website eenvoudig te maken. Maar wat zijn de diensten die Stellia precies aanbiedt? Hoe werkt het? Krijg je er echt meer bezoekers door? En helpt de klantenservice van Stellia je ook als je advies of assistentie nodig hebt?

De beste manier om dit allemaal te ontdekken is door te bladeren en te zoeken naar de reviews van mensen die al eerder een affiliate website hebben gecreëerd met behulp van Stellia. Lees hun meningen, ervaringen en beoordelingen om een beter inzicht te krijgen wat voor bedrijf dit precies is.

Functies van Stellia

Stellia heeft het maken van een affiliate website zo makkelijk mogelijk gemaakt. Volgens hun website is hun beste functie dat het automatisch mappen van rubrieken aanmaakt. Daarnaast bieden ze ook nog meer dan alleen een CMS, je krijgt er namelijk ook webhosting bij. Daardoor kan de website meteen online gaan als die gemaakt is.

Er zijn ook nog andere voordelen die Stellia aanbiedt, zo is er bijvoorbeeld een programma genaamd Cronjob wat kan helpen om oude producten die je niet meer verkoopt automatisch te verwijderen. Ook kan dit programma automatisch nieuwe producten aanmaken. Daarnaast kun je meerdere affiliate winkels beheren via één account. Er is ook een logomaker waarmee je zelf een logo kunt maken. Er is een mogelijkheid om een minimale en maximale prijs aan te geven per feed. Verder is integratie met Social Media ook goed mogelijk. Hoewel het lijkt Stellia alleen maar bedoeld is voor webshops, kunnen ook vakantieaanbieders en andere reisorganisaties er gebruik van maken.

Diensten van Stellia

Je kunt Stellia gebruiken via hun website. Je kunt een gratis proefaccount aanvragen om te kijken of de service wel aan jouw verwachtingen voldoet. Stellia biedt een handleiding waarmee je leert hoe je hun CMS het beste gebruikt. Maar als je er niet uit komt kun je altijd de klantenservice benaderen met je vragen.

Klachten, Complimenten en Tips voor Stellia

Als je al eerder gebruik hebt gemaakt van Stellia, of misschien wel je hele affiliate website met hun dienst hebt gebouwd, willen we graag wat van je horen. Was het echt zo makkelijk om een affiliate website te creëren? En wat voor klantenservice kun je verwachten? Deel jouw Stellia review om anderen te helpen inzien of deze aanbieder van affiliate websites de juiste is voor hen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Stellia teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Stellia

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Stellia? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Stellia achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *