StepStone Ervaringen

StepStone

Wanneer je langer gestudeerd hebt en/of je gespecialiseerd hebt in een bepaalde branche, dan wil je deze kennis graag benutten op een plek waar je er waarde mee kunt toevoegen. Het is daarom belangrijk om een duurzame baan te vinden die bij je past en waarin je beloond wordt voor je prestaties. Om makkelijker dit te bereiken, biedt StepStone jouw de mogelijkheid om jouw zoektocht te vergemakkelijken.

Mensen die hierover willen lezen wat anderen over deze website en hun diensten vinden, kunnen deze reviews vinden op Reviewspotter.

Over StepStone

StepStone werd in 1996 opgericht als pionier in de online job business in Noorwegen. Axel Springer SE heeft een meerderheidsbelang in StepStone in handen en tegenwoordig is het in meer dan twintig Europese landen aanwezig. StepStone heeft meer dan 10 jaar ervaring met het internationale rekruteren van gespecialiseerde mensen en managers.

In 2002 hebben StepStone en TotalJobs ‘The Network’ opgericht. Hierdoor is er een groot netwerk van jobsites dat meer dan 260 miljoen kandidaten bereikt in meer dan 130 landen. Een klant met een vacature kan dit door middel van hun contactpersoon bij StepStone publiceren over alle aangesloten landen heen.

Diensten

  • Vacatures vervullen: Wanneer je als bedrijf of recruiter op zoek bent naar een hooggekwalificeerde specialist, dan kun je deze vacature uitzetten bij StepStone. Je krijgt dan een vaste contactpersoon toegewezen die jouw aanspreekpunt is. Zij regelen de publicatie van de advertentie en zorgen dat je toegang krijgt tot de CV database waarin je kunt zoeken. Ook wanneer je iemand zoekt voor een vacature in het buitenland kan dit bij StepStone omdat ze lid zijn van The Network.
  • Baan zoeken: Voor mensen met een hoge opleiding en specialistische vakkennis is StepStone de plek om vacatures te zoeken. StepStone heeft veel advertenties voor personen op HBO en WO niveau. Bij StepStone is je CV zichtbaar en krijg je sollicitatietips en advies.
  • StepStone Vacature App: StepStone heeft ook een Vacature App. Hiermee kun je snel vacatures vinden die in jouw omgeving aangeboden worden. Je kunt gemakkelijk solliciteren en je CV uploaden vanuit clouds. Ook kun je vacatures bewaren om later te solliciteren.

Als je op- en aanmerkingen hebt over de website of diensten van StepStone, kun je een e-mail sturen naar info@stepstone.be. Alle feedback wordt goed bekeken en je wordt op de hoogte gehouden van eventuele aanpassingen.

Laat hier ook jouw review over StepStone achter!

Ben je dankzij StepStone gemakkelijk een écht passende baan tegengekomen? Of ben je nog steeds op zoek zonder succes? Deel hier je ervaringen met StepStone!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen StepStone teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met StepStone

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over StepStone? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over StepStone achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *