Surveoo (NL) – SOI Ervaringen

Surveoo (NL): Ervaringen met geld verdienen?

Wil je graag geld verdienen door middel van het voltooien van enquêtes? Dan is het platform van Surveoo waarschijnlijk nuttig voor jou. Reviewspotter heeft alles dat bekend is over deze organisatie verzameld. Al deze beoordelingen zijn neutraal en onafhankelijk geschreven.

Wat is Surveoo?

Op het platform van Surveoo kun je betaalde enquêtes beantwoorden. Op de startpagina staat vermeld dat je tot € 200,- per maand kunt verdienen. Je bent vrij om te werken waar en wanneer je wilt. Je kunt je binnen een half minuut aanmelden en het is volledig gratis. Bij registratie stel je een bedrag voor dat je dagelijks zou willen verdienen. Je hebt het recht om je eigen persoonsgegevens in te zien, aan te passen en te corrigeren. Je kan deze informatie ook verwijderen. Deze wettelijke regelingen zijn vastgelegd.

Registreren

Als je een geregistreerd lid bent, kun je je aanmelden met je e-mailadres en wachtwoord. Als je nog geen lid bent, dan moet je je eerst registreren. Je geeft je persoonlijke informatie op en gaat akkoord met de Privacy Policy en algemene voorwaarden. Weggestopt in de kleine lettertjes is hier het verzoek je te registreren met je voor- en achternaam, e-mailadres, wachtwoord en geboortedatum. Je geeft ook aan in welk land je woonachtig bent.

Profiel aanmaken

Nadat je registratie voltooid is, is het tijd om een profiel aan te maken. Dan ben je klaar om geld te verdienen. Je geeft je adres, stad en sekse op en klikt op ‘indienen’. Je krijgt je persoonlijke dashboard te zien waar je je inkomsten kunt volgen en aantal onderzoeken kunt aflezen.

Exploitatie van de website

De sectie ‘exploitatie van de website’ geeft informatie over hoe je je inkomsten kunt opnemen. Betalingen kunnen worden gedaan via PayPal, bankoverschrijvingen en/of een Amazon cadeaubon. De uitbetalingen worden binnen twee dagen verricht en je kunt al geld opnemen vanaf een bedrag van €20,-. De veiligheid is erg belangrijk en daarom moeten sommige zaken worden geverifieerd.

Het belang van kwaliteit

Kwaliteit staat bij Surveoo hoog in het vaandel. Dit bedrijf vindt het belangrijk dat elke enquête goed wordt ingevuld. Er wordt verzocht om altijd eerlijk te antwoorden. Als je deze vraag niet eerlijk beantwoord kan dit ertoe leiden dat je account geblokkeerd wordt.

Klantervaringen

Heb jij ervaring met de enquêtes van Surveoo? Deel dan graag je ervaringen. Ben je tevreden met het platform? Zou je andere mensen aanbevelen om mee te doen aan deze enquêtes? We zouden het waarderen als je je mening deelt via een recensie op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Surveoo (NL) – SOI teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Surveoo (NL) – SOI

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Surveoo (NL) – SOI? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Surveoo (NL) – SOI achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *