SurveyLama (NL) – SOI Ervaringen

Wat is SurveyLama?

Ben je op zoek naar een manier om wat extra geld te verdienen? Dan is het een idee om mee te doen aan betaalde online enquêtes via het platform van SurveyLama. Reviewspotter stelt je in staat om inzicht te krijgen in wat er over dit bedrijf en deze website bekend is. Via SurveyLama bieden ze de mogelijkheid om online betaalde enquêtes in te vullen. Volgens het bedrijf is het mogelijk om vanuit je eigen huis tot €300,- per maand te verdienen. Door het invullen van slechts 3 enquêtes per dag kun je een bonus krijgen. Naast het invullen van enquêtes kun je ook verschillende uitdagingen, verassingen of wedstrijden verwachten. Registreren duurt slechts een paar klikken en er is geen kosten aan verbonden. Voor het aanmaken van een account kun je je voornaam, achternaam en e-mailadres invullen en op de button ‘doe gratis mee’ klikken.

De norm Producten en diensten

Mocht je je aanmelden, dan ontvang je 20 LP’s die je kan gebruiken ter verkrijging van beloningen. Verder moet je een wachtwoord en bijnaam kiezen en je geslacht en geboortedatum doorgeven. Zowel het privacybeleid als de algemene voorwaarden dienen gelezen en aanvaard te worden alvorens je kunt beginnen. Vervolgens wordt er een bevestigingsmail naar je verstuurd waarop je een validatielink moet klikken om je account te verifiëren.

Juridische informatie

SurveyLama maakt onderdeel uit van GLOBEE MEDIA, een naamloze vennootschap uit Frankrijk. De publicatiedirecteur die verantwoordelijk is voor de site is te bezichtigen op de site. Mocht je nog vragen hebben voor de site kun je een e-mail sturen naar support@surveylama.com. Er wordt ook aandacht besteed aan servicevoorwaarden, persoonlijke gegevens en geschillen. In de algemene voorwaarden zijn bepalingen opgenomen over wat er gebeurt met persoonlijke gegevens die je aan de site doorgeeft.

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden staan gebruiksvoorwaarden beschreven die van toepassing zijn op alle gebruikers van de site, of je nu een bezoeker of gebruiker bent. Indien je je als gebruiker op de site begeeft ga je automatisch akkoord met de gebruiksregels. Het platform stelt zich tevens het recht voor om gebruiksvoorwaarden op ieder moment te wijzigen.

Klantervaringen

Mocht je ervaring hebben met het gebruik van SurveyLama, of heb je meegedaan aan hun enquêtes? We zouden het enorm op prijs stellen als je je bevindingen deelt via een review op deze pagina. Alleen door deel te nemen aan de reviews op deze pagina kunnen we onze onafhankelijke reviewsite in stand houden.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen SurveyLama (NL) – SOI teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met SurveyLama (NL) – SOI

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over SurveyLama (NL) – SOI? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over SurveyLama (NL) – SOI achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *