SurveyMonkey Ervaringen

SurveyMonkey

SurveyMonkey is een website die enquêtes aanbiedt, waarmee je op eenvoudige wijze een vragenlijst kunt creëren met alles wat je over een bepaald onderwerp wilt weten. Maar hoe makkelijk is het dit platform te bedienen, zowel voor degene die de enquête maakt als voor de groep die hem in moet vullen? Is de kwaliteit hiervan voldoende, en hoe zit het met de klantenservice wanneer er iets mis lijkt te gaan? De antwoorden op deze vragen kunnen alleen mensen die al eens een vragenlijst via SurveyMonkey hebben gemaakt je geven. Lees dus de aangeboden reviews om een beter beeld te krijgen van hoe SurveyMonkey werkt.

Over SurveyMonkey

SurveyMonkey is een website die enquêtes aanbiedt. Je kunt hiermee een vragenlijst maken waar je alles op kunt zetten wat je over een bepaald onderwerp wilt weten. Of het nu gaat om de mening van de meerderheid van je werknemers, of welke informatie sportliefhebbers hebben over een bepaald product, het maakt niet uit, alles is mogelijk. Ook als er een onderzoek gedaan moet worden kan je de website gebruiken om statistieken en andere gegevens te verzamelen waar je je conclusie op kan baseren. Om de vragenlijst zo effectief mogelijk te laten verlopen is het wel belangrijk dat de vragen zo kort en duidelijk mogelijk gesteld worden.

Diensten van SurveyMonkey bieden je de mogelijkheid om je vragenlijst te creëren. Je kunt je hier gratis voor registeren. Als je vragenlijst af is, kan je deze vanuit hun website versturen en ontvangers zo een link geven waar ze de enquête kunnen invullen. Mocht je tijdens het gebruik vragen of problemen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met hun klantenservice.

Klachten, Complimenten en Tips voor SurveyMonkey

Heb je zelf al eens een enquête of vragenlijst gemaakt via SurveyMonkey? Laat dan een review achter op onze website. Vertel ons over hoe makkelijk je de vragenlijst hebt kunnen samenstellen of hoe lang het duurde voordat je er achter was hoe je de enquête kunt rondsturen. Heb je gebruik gemaakt van de klantenservice, dan is het fijn om te horen hoe vriendelijk en hulpvaardig ze waren.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen SurveyMonkey teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met SurveyMonkey

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over SurveyMonkey? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over SurveyMonkey achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *