Swappbox Ervaringen

Swappbox: Ruimte huren met een Deel-economie Alternatief

Ben je op zoek naar een plek om je spullen te bewaren? Heb je ruimte over die je kunt gebruiken als opslag? Misschien is het bedrijf Swappbox de juiste optie voor jou. Bekijk de ervaringen die bekend zijn bij dit bedrijf via ReviewSpotter.

Wat is Swappbox?

Swappbox is een online marktplaats waar je als gebruiker toegang krijgt tot verschillende vormen van oplossingen voor opslagruimte. Deze organisatie is opgericht door Karel en Remco met het doel om een netwerk te creëren waar mensen meer kunnen delen in dingen die ze niet helemaal nodig hebben. Op dit moment is er meer dan 8 miljoen vierkante meter kantoorruimte die niet in gebruik is, en zo’n 460 woningen staan tegenwoordig leeg. De aim van Swappbox is om de ruimte die mensen al hebben, efficiënt te gebruiken en te verhuren tegen goede tarieven. Zo creëren ze een alternatief voor de traditionele self-storage methode.

Grotenhuis Diensten

Als je overwogen hebt een parkeerplaats of opslagruimte te huren, is het goed om op de hoogte te zijn van de betalingsvoorwaarden. Je boekt je ruimte door te kiezen voor de optie ‘reserveer’ op de advertentiepagina. Na het doorgeven van deze informatie, zal je boeking doorgestuurd worden naar de verhuurder. De verhuurder heeft 48 uur de tijd om jouw boeking te accepteren. De lengte van de boeking is afhankelijk van jou en de verhuurder, maar gebruikelijk is om per maand te boeken. Hierbij geldt een opzegtermijn van één maand voor de huurder en twee maanden voor de verhuurder. Mocht je een boeking willen annuleren, kan dit kosteloos voor je de eerste betaling hebt verricht.

Verhuren

Heb je ruimte over die je wilt verhuren? In dat geval moet je een advertentie plaatsen en inloggen op het dashboard. Onder het kopje ‘advertentie toevoegen’ kun je jouw eigen advertentie opstellen. De prijs die je hiervoor bepaalt is aan jou, maar Swappbox zal wel advies aanbieden om te kijken wat de juiste verhuurprijs is. De kosten voor de huurder bestaat uit inkomsten en servicekosten, waarbij de verhuurder ook BTW betaalt. Als je advertentie gepubliceerd is kun je reacties van huurders ontvangen. Een verzoek om te boeken wordt je direct per mail gestuurd. Je moet binnen 48 uur een verzoek accepteren of afwijzen. Vervolgens contacteer je de huurder via het dashboard. Huurders hebben 48 uur de tijd om een boeking definitief te maken, wat gedaan moet worden door een machtiging voor betaling vóórdat het verzoek verloopt.

Ervaringen

Gebruik je de diensten van Swappbox? Dan zijn we benieuwd naar jouw review en beoordeling. Deel graag jouw ervaringen door een review achter te laten op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Swappbox teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Swappbox

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Swappbox? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Swappbox achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *