Tassie Ervaringen

Stap op avontuur met Tassie en verken Amsterdam op een leuke manier

Bent u op zoek naar een leuke manier om de stad Amsterdam te verkennen? Bekijk op Reviewspotter wat er bekend is over de diensten van Tassie. Alle informatie die u leest is objectief en onafhankelijk geschreven.

Wat is Tassie precies?

Tassie organiseert een wandeling van ongeveer twee uur door Amsterdam, vol met geschiedenis, kunst, architectuur en leuke verhalen. U krijgt alle informatie over de binnenstad van Amsterdam. Bij aanvang van de wandeling ontvangt u een Tassie, een tas met daarin een unieke route, spelletjes, drankjes en snacks. De prijzen op de website zijn inclusief BTW.

De inhoud van de Tassie

De Tassie bevat tien enveloppen met informatie over de plekken waar u langs komt, wildcards met opdrachten en spelletjes. Daarnaast zijn er dranken beschikbaar zoals wijn, speciaalbier, gingerbeer en biologische cola. U kunt de Tassie online bestellen of ophalen op afspraak. Ook is er een Engelse versie beschikbaar voor de Centrumtour.

Het bedrijf achter Tassie

Tassie is gevestigd op Cornelis Dirkszstraat 1 en de Tassie kan gedeeld worden met wie u maar wilt. De Tassie wordt meestal binnen 1-3 dagen geleverd. Als u iemand wilt verrassen met een wildcard, kunt u dit doorgeven via e-mail op doemij@eentassie.nl. De wandeltocht kan op elk moment van de dag worden gedaan en heeft een vast startpunt voor gemak. De Tassies zijn verkrijgbaar voor 1, 2, 3 en 4 personen.

Bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? U kunt een Tassie bestellen voor u en uw collega’s. Ontsnap aan de laptops en praat over andere dingen. U kunt drankjes kiezen en een dag plannen, en Tassie regelt de rest voor u. Het is ook mogelijk om een op maat gemaakte Tassie te laten maken. Houd er rekening mee dat u minimaal 40 Tassies moet bestellen voor op maat gemaakte verzoeken. Kleinere groepen hebben geen minimale afname, maar de tochten worden dan niet op maat gemaakt.

Klantenervaringen

Heeft u wel eens deelgenomen aan een wandeltocht van Tassie? We horen graag wat uw ervaringen waren. Laat dit weten via een review op deze pagina. Is dit een leuke wandeltocht om aan deel te nemen? Zou u deze tocht aan anderen aanbevelen? We zien graag uw reviews terug op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Tassie teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Tassie

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Tassie? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Tassie achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *