Tegels Online Ervaringen

Tegelsonline

Wil je nieuwe tegels kopen voor jouw woning of bedrijf? Of ben je juist op zoek naar sanitair, lijmen en aanverwante artikelen? In dat geval kun je slagen bij Tegelsonline. Lees eerst wat reviews om te achterhalen wat er bekend is over deze organisatie.

De Kernwaarden van Tegelsonline

Tegelsonline is een webwinkel behorend onder Gebo Badline B.V. Via de webshop kun je tegels, sanitair, lijmen en toebehoren kopen. De producten zijn volgens het bedrijf van een uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen lage prijzen. Tegelsonline richt zich op particulieren en bedrijven, inclusief klanten uit het buitenland. De kernwaarden zijn klantvriendelijkheid en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien heb je op elk product garantie tot je beschikking.

De Outlet en Afhaalbalie

Je kunt ook gebruikmaken van de outlet en afhaalbalie. De locatie is goed bereikbaar en centraal gelegen. Je kunt hiervoor het beste met de auto naar de A12 rijden. Voldoende parkeermogelijkheden staan ter beschikking. De outlet en afhaalbalie zijn van maandag tot en met zaterdag geopend.

Bestelprocedure

Bestellen bij Tegelsonline is eenvoudig. Je kunt eerst een zoekopdracht starten en je wensen filteren, of zoeken naar een specifieke categorie. Vervolgens plaats je de bestelling in de winkelwagen. De velden die gevraagd worden, worden vanzelf aangegeven. Daarna heb je de mogelijkheid om te betalen. Je kunt ervoor kiezen om lokaal te betalen via pin of cash. Online kan je betalen met Mollie, waaronder iDEAL, PayPal, bankoverschrijving en creditcard.

Verzendinformatie

Het pakket wordt vervoerd in pallets. Er is een eigen vervoersdienst die voor het afleveren van de goederen zorgt. De verzendkosten per bestelling bedragen € 75,-. Er worden geen monsters of aparte dozen verstuurd, maar de levering zal van tevoren met de klant worden afgestemd. Het pakket zal zover als mogelijk tot bij je thuis gebracht worden, maar als dat niet lukt moet je zelf voor verdere transport zorgen.

Klachtenprocedure

Indien je een klacht hebt over het product dan moet dit binnen 7 dagen worden gemeld. Specificeer je klacht zo duidelijk mogelijk. Het bedrijf zal binnen 14 dagen een antwoord sturen. Soms kan het langer duren. Als een klacht terecht is krijg je de bestelling gratis vervangen of gerepareerd. Mocht dit niet lukken komt de klacht in aanmerking voor de geschillenregeling.

Reviews

Heb je al eens bij Tegelsonline aangeschaft? We zijn benieuwd naar je ervaringen. Laat weten wat je van de service vond en of je hier in de toekomst vaker gaat kopen via een review op Reviewspotter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Tegels Online teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Tegels Online

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Tegels Online? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Tegels Online achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *