Telegram.nl Ervaringen

Telegram.nl, de enige officiële telegramdienst in Nederland

Met een telegram kun je nog steeds indruk maken bij bijvoorbeeld het bruidspaar of bij de geboorte van een kindje, maar ook voor Valentijnsdag is het een leuke manier om je geliefde te verrassen. Voor het versturen van een telegram kun je terecht bij Telegram.nl, de officiële telegramdienst van Nederland. Wat anderen ervaren met deze dienst, lees je in dit artikel.

In 2001 heeft Telegram Service BV de officiële telegrammendienst van KPN overgenomen, waarmee ze het enige bedrijf in Nederland zijn die samenwerkt met de officiële telegramdiensten van meer dan 225 landen. Daarmee is het mogelijk om overal ter wereld een telegram te versturen.

Diensten van Telegram.nl bestaan uit het verzenden van een telegram met de mogelijkheid om er een bloemstuk of wijn aan toe te voegen. Deze worden altijd persoonlijk bezorgd, zijn rechtsgeldig en er is ook een optie om een postogram te versturen als je dat liever hebt.

Allereerst maak je een keuze uit één van de 20 luxe omslagen voor iedere speciale gelegenheid. Dan kun je een bezorgdatum kiezen, een tekst invoeren of gebruik maken van een voorbeeldtekst. Na het aanmaken van een account, vult de adresgegevens van de ontvanger in. Als de bestelling is betaald en voltooid, wordt het telegram met de door jou gekozen omslag en in een rode envelop bezorgd.

Een cadeau toevoegen aan je telegram is ook een optie, waaronder:

 • Bloemstuk + rode wijn
 • Bloemstuk + witte wijn
 • It’s a girl boeket + ballon
 • It’s a boy boeket + ballon
 • Teddybear
 • Cave Brut
 • Wijn trio: Rood, Wit en Rosé
 • Witte wijn: Belles du Sud
 • Rode wijn: Belles du Sud
 • Rosé wijn: Belles du Sud
 • Wijn duo: Rood en Wit

Betalen kan met je creditcard, iDeal, PayPal of met éénmalige incasso. Als je telegram de volgende dag bezorgd moet worden, doen zij dat. Wanneer zij dit niet nakomen, zullen ze niet moeilijk doen over het teruggeven van geld. Mocht je een klacht hebben over de aflevering, maak dit dan binnen 8 dagen na verzending kenbaar. Je ontvangt binnen 30 dagen een reactie en kom je er samen niet uit, dan kan het geschil aan de bevoegde rechter in Groningen worden voorgelegd.

Heb jij al eens een telegram besteld bij Telegram.nl of heb je er al eens één mogen ontvangen? Laat jouw ervaringen achter op Reviewspotter en help anderen hiermee! Is het de moeite waard om via Telegram.nl een boodschap te laten bezorgen, of maakt dit bedrijf niet zoveel indruk als vooraf verwacht werd?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Telegram.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Telegram.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Telegram.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Telegram.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *