Telesuper.nl Ervaringen

Telesuper.nl

Wil je er graag voor kiezen een online supermarkt te gebruiken? Misschien is Telesuper.nl dan een interessante optie voor jou. Neem een kijkje op Reviewspotter voor meer informatie over deze bedrijfservaringen. Je vind hier alleen betrouwbare en objectieve beoordelingen.

Wat is Telesuper.nl?

Telesuper is een online supermarkt die zich richt op het leveren van zakelijke boodschappen aan kinderopvang, bedrijven en kleinschalig wonen. Ze stellen dat klanttevredenheid een hoge prioriteit heeft voor hun bedrijf, daarom krijgen hun klanten veel aandacht en ondersteuning. Er worden steeds nieuwe hulpmiddelen ontwikkeld om shoppen en administratieve taken eenvoudiger te maken.

Hoe werkt het?

Je zal eerst een zakelijk account moeten aanmaken om toegang te krijgen tot de webshop. Nadat je bent ingelogd, kun je een bezorgmoment selecteren. Het is ook mogelijk vaste bezorgmomenten in te stellen, maar je moet hiervoor eerst contact opnemen met de klantenservice. Vervolgens kunnen de producten aan het winkelmandje toegevoegd worden. De webshop wordt omschreven als zeer gebruiksvriendelijk, waardoor het bestellen gemakkelijk zou moeten zijn. Als je vaker dezelfde dingen koopt, is het aan te raden om een favorietenlijst aan te maken. Je kunt ook producten uit vorige bestellingen selecteren. Tot 24 uur vooraf aan de bezorging kunnen er nog wijzigingen doorgevoerd worden. Betalen kan met iDEAL of door op rekening te betalen. De bezorger staat klaar op het afgesproken tijdstip.

Duurzaamheid

Voor Telesuper staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zij richten zich ook op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als online supermarkt zijn ze onderdeel van Coop supermarkten. Ze streven ernaar om een verschil te maken met hun collega’s, klanten, fabrikanten en maatschappelijke organisaties. Duurzame pijlers waarop ze inzetten zijn onder andere het bevorderen van een gezondere leefstijl, duurzaam inkopen en het verlagen van de milieuimpact. Goed werkgeverschap en het verbeteren van het duurzaamheidsbeleid zijn steeds aanwezig in hun beleid en ze houden ook rekening met de veranderingen in de maatschappij en binnen de branche.

Boodschappen zorg

Ook boodschappen in de zorg sector worden geleverd. Hierdoor kunnen mensen in deze branche zich volledig focussen op mensen. Er hoeft dus niet meer computertechnisch gezwoegd te worden om een bestelling te plaatsen. Boodschappen leveren aan de zorgsector wordt al meer dan 20 jaar gedaan. Er zijn veel voordelen voor kleinschalig wonen, verpleeghuizen en zorginstellingen. Het assortiment bestaat onder andere uit kant-en-klare maaltijden en maaltijdcomponenten. Er kan ook gebruik gemaakt worden van receptenmodule. Er kunnen duizenden gerechten gevonden worden en je kunt een selectie maken voor het aantal personen. Ook Coop-en foodassortimenten zijn te vinden, zoals vers brood van de bakker. Voor speciale dieeten zoals glutenvrij brood, kun je ook terecht bij de Telesuper.nl. Mocht je vragen hebben of feedback geven, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen.

Klantervaringen

Als je klant bent bij Telesuper.nl, dan horen we graag je ervaringen. Heb je al vaak besteld bij dit platform? Zou je anderen aanraden om hier te bestellen? Als je inzicht wilt geven, dan kan je dat laten weten op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Telesuper.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Telesuper.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Telesuper.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Telesuper.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *