Tellow Ervaringen

Tellow: wat zeggen andere gebruikers?

Als zzp’er heb je veel vrijheden in je werk, je werktijden en het kiezen van je opdrachten. Maar je hebt ook verplichtingen, zoals boekhouding, administratie en belastingaangifte. Verschillende bedrijven, waaronder Tellow, kunnen helpen. Wat zijn anderen tevreden of ontevreden over Tellow? Lees de reviews hier op Reviewspotter!

Tellow promoot zichzelf met radio-, app- en andere reclames met een positief beeld van het leven als zzp’er. Maar vaak zien we in kranten en het journaal een zorgwekkend portret, vaak gestimuleerd door de overheid. Verdienen zzp’ers genoeg, worden ze uitgebuit, betalen ze voldoende belasting, zijn ze verzekerd, denken ze aan hun pensioen? Er is veel discussie over deze vragen. Daar staat Tellow anders in dan de standaardberichtgeving. Ze stellen dat boekhouden een feestje is, zoals in de onderstaande reclame te zien. Maar ben jij een loonslaaf of een zzp’er?

Tellow maakt de meeste boekhouding voor zzp’ers, waarmee je bonnetjes kunt registreren, je btw-aangifte doen, facturen controleren. Het bedrag per maand is maandelijks opzegbaar. Met de app krijg je een melding bij een betaalde factuur en stuurt Tellow je herinneringen als er iets nog niet is betaald. Ook het btw-overzicht en de btw-aangifte worden aangemaakt. Als je hulp nodig hebt, kun je bellen, chatten, mailen of het Help Center op de website raadplegen.

Reviews over Tellow

Ben jij al klant van Tellow? Deel dan jouw ervaringen met ons. Hoe bevalt de boekhoudtool van deze dienst? Is de software handig te gebruiken, het design helder, en de support goed? Laat het weten met een review op Reviewspotter. Je helpt anderen zo om een verstandige keuze te maken bij het selecteren van boekhoudsoftware voor de toenemende groep zzp’ers.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Tellow teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Tellow

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Tellow? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Tellow achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *