TextMaster Ervaringen

Klantervaringen TextMaster

Sta je op het punt om een bedrijf in te schakelen dat dienstverleningen levert zoals vertalen, professionele proofreading en contentcreatie? Wil je dit in verschillende talen gebruiken? TextMaster stelt dat zij een dergelijke organisatie is. Lees hier wat gebruikers van dit bedrijf vinden.

Wat biedt TextMaster?

TextMaster is een bedrijf met een breed scala aan services, waaronder vertalen, contentcreatie en professionele proofreading. Deze diensten worden verleend in meer dan 50 landen, waaronder Nederland, Amerika, Frankrijk, Spanje, Italie, Groot-Britannië en Duitsland, met een speciale focus op de Europese Unie als geheel. De website van TextMaster is verkrijgbaar in verschillende talen.

Vertalingen worden aangeboden in talen zoals Japans, Arabisch en talen uit de Europese regio. Voor taalcombines die moeilijk te vertalen zijn wordt er een speciale projectmanagementteam ingezet. Daarnaast bieden zij copywriting services, zoals contentmarketing, toeristische content, SEO-content, E-commercecontent en modecontent. Ook wordt er professionele proofreading aangeboden, waardoor bedrijven ervan verzekerd kunnen zijn dat website, verpakkingen en/of andere documenten op de juiste wijze worden geschreven, met geen spelfouten, interpunctie- en grammaticafouten, en past de content aan aan de stijl en/of aan een nieuw regionaal publiek.

Voor de mensen die content maken voor TextMaster wordt er een selectieproces gehanteerd. Alleen de beste vertalers worden geselecteerd die hun moedertaal vertalen. Dit wordt aangetoond door middel van tests. TextMaster stelt zelf dat zij een van de vooraanstaande bureaus zijn op het gebied van vertalen, die ook nog eens 100% online beschikbaar zijn. Na het invullen van enkele stappen, verzorgen zij de rest.

Voorts heeft TextMaster een kwaliteitsgarantie. Strenge kwaliteitsprocessen staan hier aan ten grondslag. Volgens de organisatie is er sprake van een klanttevredenheidspercentage van 98%, dat onderzocht is onder 10.000 klanten.

Klantervaringen TextMaster

Ben jij al klant bij TextMaster? Wat vind jij van de dienstverlening van TextMaster? Is er op een goede manier geholpen? Wat is jouw perceptie over de prijzen die gehanteerd worden? Zou je anderen aanbevelen om met deze organisatie samen te werken? Wij bij Reviewspotter zouden het zeer waarderen wanneer je je mening hieronder achterlaat.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen TextMaster teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met TextMaster

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over TextMaster? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over TextMaster achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *