The Park Ervaringen

The Park

Bij The Park kun je met je vrienden verschillende Virtual Reality games spelen. Virtual Reality stapt je als een ware intocht in een andere omgeving. Je kunt op dit moment The Park Playground beleven in Antwerpen, Gent, Brussel, Kortrijk, Hasselt, Eindhoven en Breda. De avonturen die je momenteel kunt ervaren zijn NanoClash, De Dag, The Hallow, De Mol en K3. Je kunt ook teambuildings of groepsactiviteiten boeken. The Park kan ook entertainment naar je toe brengen, via je smartphone of tablet.

NanoClash

Met NanoClash staan robots alles in het werk om een stad over te nemen. Volgens The Park Playground is het een strijd tussen mens en machine. Het is jouw taak om de bom uit te zetten, terwijl anderen deze aan willen zetten. Je moet goed samenwerken als een team om te winnen.

De Dag

In De Dag is een stad opgeschrikt door een heftige bankoverval. Er wordt een SWAT-team ingezet om de orde te bewaren. Als speler loop je achter hoge muren allemaal dingen tegen. Je bezoekt eerst de bank en daarna doorkruis je verschillende verdiepingen. Uiteindelijk moet je de gijzelaars vinden, waarbij samenwerking het allerbelangrijkste is.

The Hallow

Met The Hallow vlieg je van de ene wereld naar de andere en heb je een bloedstollend avontuur. Je krijgt een opdracht van een mysterieuze magiër en gaat op jacht naar zombies en buitenaardse wezens. Ook hier is samenwerken het magische woord.

De Mol

Met De Mol zoek je De Mol in een landschap gelegen in Nieuw-Zeeland. Je krijgt als team een aantal uitdagingen waarmee je geld kunt verdienen. Let wel op je teamgenoten, want er is één persoon die de groepsopdrachten probeert te saboteren.

K3

The Park is momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuwe Virtual Reality met K3. Als je niet kunt wachten kun je je e-mailadres opgeven voor als eerste op de hoogte te zijn wanneer de tickets bij The Park voor verkrijgbaar zijn.

Ervaringen

Heb je al meegedaan aan de games van The Park Playground? Dan zijn de gebruikers van Reviewspotter ontzettend nieuwsgierig naar jouw ervaringen. Heb je de games leuk gevonden? Ga je vaker tickets kopen? Of heb je met een team als teambuildingsactiviteit meegedaan? Deel je verhaal op de Reviewspotter pagina!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen The Park teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met The Park

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over The Park? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over The Park achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *