Thuisborg Ervaringen

Thuisborg

Thuisborg is een privebedrijf dat gespecialiseerd is in de vastgoedmarkt. Hun kernactiviteit is het verzilveren van woningwaardes. De organisatie is onderverdeeld in drie diensten, waaronder Modulair Wonen, Woning Verzilveren en Investeringen in Woningen. Laten we deze drie concepten nader bekijken.

Modulair Wonen

Thuisborg biedt een antwoord op de vraag naar woonruimte voor ouderen en andere hulpbehoevenden. Dit doen zij door een modulaire woning aan te bieden, die luxe afgewerkt, duurzaam en eenvoudig wordt geplaatst. Het bedrijf geeft de mogelijkheid om de woning eerst uit te proberen voor het definitief kopen, en zorgt waar nodig ook voor vergunningen.

Woning Verzilveren

Met de tweede service, die Thuisborg aanbiedt, is het mogelijk om een woning te verzilveren. Hierbij kopen zij de woning, waarna de verkoper deze onmiddellijk weer kan huren. De verkoper heeft de mogelijkheid om het vermogen dat in de woning zit, op te nemen na de verkoop. Daarnaast hoeft de verkoper minder tijd te steken in onderhoud, omdat Thuisborg hiervoor verantwoordelijk is. Voor mensen waarvoor de woning niet direct in aanmerking komt, biedt Thuisborg een oplossing met het platform ‘Borgplaats’.

Investeringen in woningen

Via het derde concept is het mogelijk om obligaties aan te kopen van woningen waarin Thuisborg eerder heeft geïnvesteerd. Investeerders krijgen hierbij de mogelijkheid om een vaste rendement te behalen. Het lijkt erop dat de markt opnieuw in de lift zit, wat impliceert dat investeerders hier meer rendement kunnen verwachten.

Kassa en de Consumentenbond

De concepten klinken allemaal erg aantrekkelijk, er zijn echter weinig reviews te vinden waarin beoordelingen en ervaringen van consumenten of investeerders worden beschreven. Uit de beoordelingen die er zijn te lezen, blijkt dat Thuisborg een zeer vasthoudende organisatie is die moeilijk af te wijzen is. Daarnaast heeft de Consumentenbond hun beoordelingen samengevat op hun website. Zij schrijven dat de huren sterk stijgen na de verkoop van je woning, en dat je je woning soms na een bepaalde periode zelfs moet verlaten. Ook zijn er kosten die niet volledig worden vermeld.

Laat je ervaringen achter!

De ervaringen die online te vinden zijn, zijn niet echt positief. Jouw mening en ervaring kan anderen helpen. Laat jouw review vandaag nog achter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Thuisborg teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Thuisborg

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Thuisborg? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Thuisborg achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *