Tina Festival Ervaringen

Hoe vond je het Tina Festival?

Wil je dit jaar het Tina Festival eens bezoeken? Wil je weten of dit evenement geschikt is voor je kinderen? Bekijk hier wat er bekend is over dit unieke festival. Alle reviews die je vindt op deze pagina zijn volledig objectief en onafhankelijk.

Wat is er te doen op het Tina Festival?

Tijdens het Tina Festival gaan er naar schatting 30.000 jongeren los. Volgens de organisatoren is dit het leukste feest van het jaar. Tijdens het evenement zijn er optredens van diverse artiesten. Er staan ook verschillende shoptentjes en knutselworkshops. Bovendien kun je in achtbanen en andere attracties. Op Tinafestival.nl kun je meer informatie vinden. Het festival vindt plaats op 17 en 18 september in Attractiepark Duinrell in Wassenaar.

Tina Magazine

Het festival wordt georganiseerd door de mensen achter het Tina Magazine. Dit Nederlandse tijdschrift wordt wekelijks op de mat gelegd bij meisjes tussen de 8 en 12 jaar oud. Het blad werd voor het eerst uitgegeven in 1967, en wordt sinds een aantal jaar gepubliceerd door DPG Media. Tijdens de tweedaagse feestelijkheden worden er ook de Tina Awards uitgereikt. Op Instagram vind je daarnaast het laatste nieuws over het festival.

Hoe koop je tickets?

Er zijn diverse kaarten beschikbaar voor het Tina Festival. Op de website kun je kiezen voor weekendkaarten, zomerkortingen en meer. In het winkelwagentje geef je aan hoeveel tickets je wilt kopen. Is er een kortingscode? Dan kun je deze hier invoeren. De prijzen die je ziet zijn exclusief €2,95 per bestelling. Het is mogelijk om een Ticketgarantie aan te schaffen, als je akkoord gaat met de voorwaarden.

Kan ik me laten begeleiden?

Kinderen mogen de activiteiten op het festival zonder begeleiding bezoeken. Het is echter wel raadzaam om vooraf af te stemmen met je ouders/verzorgers waar je heen gaan en om ook een ontmoetingsplek af te spreken voor het geval je elkaar kwijt raakt. Ook wordt het infopunt bij het Kikkerrad aangeraden als plek om af te spreken. Als je een Duinrell-arrangement boekt moet je wel met een volwassene meelopen.

Toegankelijkheid

Attractiepark Duinrell is toegankelijk voor mensen met een beperking. Er kunnen soms attracties niet bezocht worden, of er zijn paden die minder goed toegankelijk zijn. Heb je een invalidepas? Dan mag je met een begeleider het festival binnen.

Extra informatie

Op attractiepark Duinrell gelden een aantal huisregels. Deze kun je downloaden van de website van Tina. Bij de meeste stands is het mogelijk om te betalen met bankpas. Er staan ook pinautomaten op het terrein. Het is verstandig om voor de zekerheid genoeg contant geld mee te nemen. Er is ook een informatiebalie voor gevonden voorwerpen. Wil je parkeren? Koop dan een parkeervergunning. Het is het milieuvriendelijkst om op de fiets of via het openbaar vervoer naar het festival te gaan.

Jouw ervaringen delen

Ben je al eens eerder geweest? Laat jouw waardering achter op de Reviewspotter pagina. Is deze locatie een aanrader? Ga je hier vaker naar toe? Zou je anderen aanraden om dit evenement te bezoeken? Deel jouw ervaringen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Tina Festival teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Tina Festival

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Tina Festival? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Tina Festival achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *