Unclutter Ervaringen

Onopvallend

Zoek je een manier om te voorkomen dat je bureaublad overvol raakt met datawerk? Misschien is de app van Onopvallend iets voor jou. Kijk op deze pagina van Reviewspotter welke gebruikerservaringen er zijn bij Onopvallend.

Wat is Onopvallend?

Onopvallend is een Mac-app waarmee je kan voorkomen dat je bureaublad erg rommelig wordt. Met deze applicatie kan je notities, bestanden en gekopieerde teksten weg zetten op een manier die storend is. De software is gemaakt door Eugene Krupnov. Er wordt gesproken over 3 verschillende tools die samengevoegd zijn in een enkel venster. Voor een diepergaand inzicht van de producten en diensten van Onopvallend, verwijzen we je naar hun website.

Downloaden

Als je voor Onopvallend gekozen hebt kun je de app downloaden. Dit doe je door op de website van Onopvallend te klikken. Het downloaden wordt volgens het bedrijf eenvoudig beschikbaar. Je moet begint met het downloaden. Zodra dit gedaan is, pak je het archief uit. Vervolgens kopieer je de .app naar je applications map. Dan zal je verder geholpen worden.

Retourprocedure

Software ontwikkeld door Eugene Krupnov is beschikbaar om te testen voordat je het koopt. Er zijn ook gratis demo’s die je kunt downloaden om ervoor te zorgen dat je het kan ervaren voordat je het koopt. Als er beschikbaar is, is de documentatie voor de software ook online toegankelijk. We adviseren om de documentatie te lezen en de softwareuit te proberen voordat je je aankoop doet, om zeker te zijn dat deze aan je verwachtingen voldoet.

Als je niet tevreden bent met de software die rechtstreeks bij Eugene Krupnov is gekocht (software die van een derde partij is gekocht, moet aan de derde partij worden geretourneerd en valt onder het retourbeleid van de reseller), moet je binnen 30 minuten per e-mail contact opnemen met Onopvallend. Dan heb je kans op een terugbetaling. Restituties die meer dan 30 dagen na de originele aankoopdatum worden aangevraagd, worden niet uitgevoerd, tenzij de transactie het onderwerp was van een frauduleuze aankoop.

Terugbetaling

Als je een terugbetaling krijgt, komt deze binnen 7 tot 10 werkdagen op je creditcardafschrift. Zodra je de restitutie hebt ontvangen, moet je stoppen met het gebruik en alle kopieën, volledig of gedeeltelijk, van de software waarvoor je niet langer over een geldige, aangeschafte licentie beschikt, te vernietigen. Eugene Krupnov behoudt zich het recht voor om verstrekte access codes en/of serienummers te deactiveren.

Wetenswaardigheden

Er zijn uitzonderingen die niet in aanmerking komen voor een teruggave. Voorbeelden hiervan zijn software gekocht voor het verkeerde platform, of gedrukte exemplaren. Je kunt ook ideeën, vragen en bugs doorgeven aan de medewerkers bij Onopvallend. Dit kan door middel van een online contactformulier dat te vinden is op de website van Onopvallend.

Klantervaringen

Heb je ooit iets gekocht bij Onopvallend? Ben je tevreden over de producten of diensten van Onopvallend? Zijn de medewerkers van deze organisatie goed in staat om je te helpen? Als je advies zou moeten geven over deze organisatie, wat zou je dan zeggen? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij Onopvallend? De gebruikers van Reviewspotter zouden het erg waarderen als je je mening over dit bedrijf deelt.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Unclutter teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Unclutter

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Unclutter? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Unclutter achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *