UseNet Ervaringen

UseNet

UseNet zoals we het vandaag de dag kennen, is een gedecentraliseerd systeem dat gebruikt wordt voor het uitwisselen van tekst- of binaire bestanden. Dit netwerk bestaat uit verschillende zogenaamde ‘nieuwsgroepen’ die specifieke onderwerpen of landen afdekken.

Geschiedenis

UseNet is ontwikkeld door drie studenten; Tom Truscott, Steve Bellovin en Jim Ellis aan de University of North Carolina in 1979. Om te beginnen verbonden ze twee (Unix) servers om binaire bestanden en tekstbestanden uit te wisselen. Uiteindelijk groeide UseNet uit naar een decentraal netwerk waarmee gebruikers tekst- en binairebestanden konden uitwisselen.

Hoe gebruik je Usenet

Gebruikers kunnen artikelen en bestanden posten op Usenet. Deze content is verdeeld over onderwerp-categorieën met threads en subthreads, zoals reacties op de artikelen. De posts kunnen onder de hiërarchieën comp, humanities, misc, news, rec, sci, soc en talk worden gepost. Daarnaast is er een alt-hiërarchie waar iedereen een eigen groep aan kan maken. Daarnaast kunnen binaire bestanden worden doorgestuurd – van spelletjes tot films en virussen. Volgens een uitspraak van het hooggerechtshof in Amsterdam zijn Usenet providers niet verantwoordelijk voor de inbreuken op het auteursrecht die soms door hun gebruikers worden gepleegd. Usenet dient mensen daarom snel te verwijderen als illegale bestanden opdoken.

Reviews en ervaringen Usenet

Usenet heeft meer dan 200.000 nieuwsgroepen en een retentie (opslag) van 3.800 dagen. Gebruikers hebben eigen ervaringen om te delen. Maar is het gebruik van Usenet echt zo fantastisch? We zijn erg benieuwd naar jullie beoordelingen over het werken met Usenet. Wat vind je van de support van Usenet? Wat is je ervaring met klachten? Lees hier alle betrouwbare reviews van Reviewspotter gebruikers en deel jouw mening over Usenet!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen UseNet teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met UseNet

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over UseNet? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over UseNet achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *