Verloning.nl Ervaringen

Verloning.nl

Ben jij een zelfstandig ondernemer en heb je genoeg van het regelen van je salaris? Voel je je vaak buitengesloten van een samenwerking met een opdrachtgever en wil je een einde maken aan die bureaucratie? Wil jij ook net als mensen die in loondienst zijn je geld op je rekening krijgen zonder uren stuk te maken? Dan kan Verloning.nl de oplossing voor jou zijn!

Verloning.nl is een jong en innovatief bedrijf dat freelancers de mogelijkheid biedt om volgens hun eigen voorwaarden verloond te worden, zonder dat hier een Payroll of KvK inschrijving aan te pas komt. Om erachter te komen of Verloning.nl voor jou geschikt is, vind je op Reviewspotter meningen van andere mensen zoals jij.

Over Verloning.nl: Verloning.nl werd in 2011 opgericht en wist zich te specialiseren in het verlonen van freelancers. Ze zetten flexibiliteit en zekerheid hand in hand, wat erg goed samengaat met freelancers omdat zij ook flexibel zijn. Op Verloning.nl worden alleen gerenommeerde bedrijven gebruikt, en steeds meer bedrijven maken er gebruik van. Volgens hun website is het hoogste mogelijke netto loon te verdienen.

Voor ZZP’ers

Heb je een KvK inschrijving nodig? Antwoord: niet bij Verloning.nl. Hier draait het om flexibiliteit; je kunt werken voor zoveel verschillende opdrachtgevers als je wilt, en je hoeft jezelf daarvoor niet in te schrijven bij de KvK. Met Verloning.nl maak je een account aan en voer je een overeenkomst aan tussen jou en je opdrachtgever, volledig zonder KvK. Verloning.nl betaalt je iedere twee werkdagen netto op je rekening, met de verloningsvoorwaarden die jij gekozen hebt.

Voor opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers is het belangrijk om zekerheid te hebben over de freelancers die ze in huren. Verloning.nl staat voor een volkomen legale constructie; ze werken met een G-rekeningen Verklaring betalingsgedrag en zijn WAADI geregistreerd. Zo hou je zekerheid en kun je erop vertrouwen dat de freelancers hun afdrachten nakomen, ook al verandert de wet DBA soms. Online kan je makkelijk via Verloning.nl de modelovereenkomsten aanmaken en bevestigen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Verloning.nl via 010-2610266 of contact@verloning.nl. Wil je een klacht indienen tegen Verloning.nl of een tip geven? Doe dit dan op Reviewspotter.

Jouw mening telt!

Heb jij ervaring met Verloning.nl? Deel dan jouw mening op Reviewspotter. Als ZZP’er of opdrachtgever, vind je dat je beter verdiend dankzij Verloning.nl? Vind je dat Verloning.nl je veel werk uit de handen genomen heeft? Wat vind je van de prijs-kwaliteitsverhouding? Wat zijn de sterke punten van Verloning.nl en zijn er verbeterpunten? Door jouw mening te delen help je anderen met het maken van de beste keuze, dus jouw mening telt!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Verloning.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Verloning.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Verloning.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Verloning.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *