Viaplay Ervaringen

Viaplay

Wil je een streamingdienst gebruiken? Kijk je graag naar sport, films, series of andere programma’s? Viaplay kan je hierbij helpen. Reviewspotter heeft een aantal ervaringen verzameld. Wat is Viaplay?

Viaplay is een streamingdienst. Hiermee kun je live sport, Viaplay Originals, Hollywood films, series en kinderprogramma’s bekijken. Er kan naar deze programma’s gezien worden op computers, tv’s, streamingapparaten, mobiele telefoons en tabletten. Je kunt je aanmelden via viaplay.com/nl. Klik hierboven rechts op ‘Mijn account’. Je kunt je wachtwoord wijzigen, een aankooplimiet instellen en je betaalwijze aanpassen. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen. Tevens mag je maximaal 2 streams open hebben en je mag binnen 24 uur de diensten op maximaal 5 apparaten bekijken. Zit je hierboven, dan ontvang je direct een foutmelding. Vaak kun je de diensten ook weer offline bekijken waardoor dit geen invloed heeft op je online diensten.

Aanmelden

Als je de diensten van Viaplay wil gebruiken moet je je aanmelden. Dit kan op de website van Viaplay. Maak een account aan en login met je wachtwoord en mailadres. Als je inlogt met een gameconsole, smart-tv of Apple-tv, moet je een speciale code invoeren. Je hoeft geen accountgegevens in te vullen.

Leeftijdsgrens

Ouders en klantaccount eigenaren kunnen een leeftijdsgrens stellen. Er kan bijvoorbeeld een sectie ‘kinderen’ aan een profiel toegevoegd worden. Hiermee hebben zij alleen toegang tot wat er vooraf is ingesteld. Ook kan een leeftijdslimiet voor kinderen tot 7 jaar worden ingesteld. Vind je het niet passend dat bepaalde content bekeken wordt door pubers? Dan kun je voor hen een speciale filter aanmaken. Hiermee wordt ongepast content voor jongeren onder de 15 jaar gefilterd. De instellingen kunnen in het menu of via de rechterbovenhoek van je profiel aangepast worden.

Betaalmethodes

Om af te rekenen zijn er verschillende betaalmethodes. In je account kun je betaalgegevens bijwerken. Nadat je een aantal vakken hebt ingevuld, moeten de veranderingen worden bevestigd. Een kaart kan om sommige redenen worden geweigerd. Dit heeft te maken met het feit dat de kaart moet zijn uitgegeven door een Nederlandse bank. Creditcardbetalingen kunnen met Visa of MasterCard plaatsvinden. Het is verstandig de betaling vanaf een computer te doen in plaats van een tablet of telefoon. Mocht het niet lukken, raadpleeg dan een andere browser. Je creditcard moet geactiveerd zijn of je moet een beveiligingscode doorgeven. Daarnaast is het mogelijk je betaling te voltooien met iDEAL. Mocht er een probleem zijn via iDEAL, neem dan contact op met je bank.

Klantervaringen

Ben je al abonnee bij Viaplay? Laten we dan horen hoe tevreden je bent met de diensten. Er wordt gewaardeerd als je dit laat weten via een review op deze pagina. Dit stelt Reviewspotter in staat het grootste bedrijf te blijven op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Viaplay teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Viaplay

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Viaplay? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Viaplay achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *