ViaTim.nl Ervaringen

ViaTim.nl

Bent u op zoek naar een manier om uw pakketje op te halen, te verzenden en/of te retourneren? Dan is ViaTim mogelijk een ideaal platform voor u. Bekijk via Reviewspotter om welke ervaringen er bij deze organisatie bekend zijn. U kunt op deze pagina lezen over objectief geschreven bedrijfsreviews.

Wat is ViaTim?

ViaTim is een platform dat de buurt verbindt met een netwerk van buurtpunten waar consumenten hun pakketten kunnen verzenden, ophalen en retourneren. Volgens de organisatie is het fantastisch om mensen te verbinden met de onlinewereld. Er wordt ingezet op efficiëntie en gemak om het dagelijks leven een stuk aangenamer te maken. Dit wordt behaald door middel van het netwerk van specifieke punten. ViaTim streeft naar een goed milieu en dat is terug te zien in alles wat ze doen. U kunt zelf ook een ophaalpunt worden, als u woont op de begane grond en Nederlands spreekt.

Geschiedenis

ViaTim is opgericht door Michel Nieuwkerk. Op de website staat wat er allemaal aan vooraf is gegaan. De oprichter was erg geïrriteerd over pakketten die worden afgeleverd als u niet thuis bent. Maar dat is nu niet meer aan de orde, omdat er buurtgenoten zijn die elkaar helpen. Vanaf 2016 heeft de organisatie de ambitie om het elkaar gemakkelijker te maken.

Webshops

Er zijn al veel webshops die zich hebben aangesloten bij ViaTim. De organisatie streeft naar een goede retour- en verzendervaring met veel flexibiliteit en service. Niet alleen voor u, maar ook voor de klant. U kunt u kosteloos aanmelden via de site. Bovendien helpt ViaTim met conversie via Bol.com, door opties voor laatste pick-up tijden te bieden. Er wordt ingezet op een hoge lever performance en er worden verschillende schakels in het logistieke proces overgeslagen. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel: bedrijfsleiders krijgen de aandacht die zij verdienen.

ViaTim Punt worden

Wilt u ook een ViaTim Pun worden? Dan kunt u samen met ViaTim klaarstaan voor alle mensen uit de buurt. U meldt zich aan door te klikken op de button met ‘meld u aan’. Deze punten ontvangen zendingen voor hun buurt. Buurtgenoten kunnen de pakketten ophalen of het wordt thuisbezorgd op het gewenste tijdstip. Voor alle diensten ontvangt ViaTim een vergoeding. In een rustige wijk kunt u gemiddeld € 35,- verdienen, terwijl het in drukke buurten € 75,- kan zijn. Lees voor u een samenwerking aangaat de voorwaarden goed door.

Klantervaringen

Heeft u al gebruik gemaakt van de diensten van dit platform? Deel dan uw ervaringen door een review achter te laten. Heeft u genoten van wat er wordt aangeboden? Hoe is de service? Uw mening is belangrijk, dus neem de tijd om uw verhaal te vertellen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen ViaTim.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met ViaTim.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over ViaTim.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over ViaTim.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *