Videoland.com Ervaringen

Videoland.com – ga naar Reviewspotter om je ervaring te delen

Wil je films en series kijken? Dan is de abonnementenservice van Videoland.com mogelijk interessant voor jou. Bij Reviewspotter kan je uitzoeken wat andere mensen ervan vinden en leest u alleen beoordelingen die objectief en onafhankelijk geschreven zijn.

Wat is Videoland?

Via Videoland kunnen mensen onbeperkt films en series bekijken. Omdat ze mensen willen aantrekken, kan je de service 14 dagen gratis uitproberen. Momenteel heeft Videoland 728 titels van Nederlandse producties die bekeken kunnen worden. Het aanbod is breed en divers met nieuwe talenten en ervaren acteurs. Kijk op de site of via de app voor de laatste nieuws en voor nieuwe programma’s. Heb je vragen of feedback? Neem dan contact op met Videoland of kijk bij de veelgestelde vragen en antwoorden.

Er wordt samengewerkt met RTL

Videoland.com werkt samen met RTL. Je kan programma’s zoals Jinek en Expeditie Robinson live kijken, maar je kan ze ook terugkijken. Er zijn zelfs programma’s die je van tevoren kan bekijken, zoals De Bevers, GTST en The Big Show met Ruben Nicolai.

Internationale films en series

De films bij Videoland zijn oud en nieuw. Krijg je de behoefte aan een romantische komedie of aan een griezel? Dan heeft Videoland de titels die je zoekt. Je kan zelfs een serie helemaal uitkijken. Ook is er veel afkomstig uit Scandinavië, Engeland en Amerika.

Voordelen

  • Je kan je account delen
  • Kijken op 4 schermen tegelijk
  • Overal en altijd kijken, bijvoorbeeld op je telefoon, tablet, laptop en/of TV
  • Makkelijk aanmelden
  • Je kan op ieder moment opzeggen
  • Tijdens het opzeggen in de proefperiode wordt er niks in rekening gebracht

De abonnementen

Er zijn 3 abonnementen die je kan afsluiten. Voor het premium-abonnement betaal je €10,99 per maand. Je hebt dan onbeperkt toegang tot alle films, programs en series, reclamevrij en op 4 schermen tegelijk. Plus-abonnement is €8,99 per maand, maar hier kan je maar op 2 schermen kijken. Het basis-abonnement is €2,99 per maand, maar hier is niet reclamevrij en kan je niet gebruikmaken van de download-to-go service.

Klantervaringen

Ben je klant bij Videoland.com? Deel dan je ervaringen met anderen via een review op deze pagina bij Reviewspotter. Laat weten hoe je de diensten ervaart, en of je andere mensen aan zou raden om zich aan te melden bij Videoland.com.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Videoland.com teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Videoland.com

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Videoland.com? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Videoland.com achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *