Wallester Ervaringen

Wallester: bekijk via Reviewspotter de klantervaringen

Wil jij een financiële instelling gebruiken die producten levert om je bedrijf naar een hoger niveau te brengen? Wallester zou dan voor jou interessant kunnen zijn. Bekijk via Reviewspotter wat voor ervaringen mensen koppelen aan Wallester.

Wat is Wallester?

Wallester is een Visa-partner en gespecialiseerd in financiële digitale technologieën. Het is een Estlands erkende financiële instelling en hebben een uniek API (application programming interface) Ontwikkeld door een intern ontwikkelteam. Het systeem garandeert een snelle integratie met elk platform waardoor je eenvoudig je eigen kaartprogramma kunt starten. Wallester biedt een bijzonder goede oplossing voor bedrijven.

Het team

Wallester bestaat uit een groot team van professionals, wiens doel is om bedrijven te helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te takeln met de meest geavanceerde financiële technologieën. Het personeel houdt van wat ze doen en staan altijd open voor samenwerkingen.

Betaalproducten

  • Fysieke en virtuele bedrijfskaarten voor efficiënt financieel beheer.
  • Onmiddellijke uitgifte van virtuele kaarten.
  • Exclusieve platinum-kaartvoordelen.
  • Efficiënt budgetbeheer.
  • Realtime uitgavenvolgen.
  • Facturen opslaan en verwerken.

Processen

Wallester is van mening dat ze de beste virtuele betaalkaarten maken voor online media-aankopen. Voordelen zijn onmiddellijke kaartuitgifte, onbeperkt aantallen, en geschikt voor advertentieplatformen zoals Facebook, Google, TikTok en anderen. De eerste 300 kaarten zijn gratis. Eenvoudig budgettoewijzing en bedrijfsuitgaven controleren is mogelijk met slimme tools, individuele limietinstellingen en onkostencontrole in realtime.

Extra informatie

Bij verlies van een bedrijfskaart moet deze zo snel mogelijk geblokkeerd worden. Individuele limieten kunnen ingesteld worden op het platform of de mobiele app. Er zijn dag- en maandlimieten voor contactloze betalingen, online winkelen, POS-terminalbetalingen en geldopnames bij geldautomaten. Je kan gemakkelijke financiële boekhoudkundige optimalisatie bewerkstelligen door Wallester’s Business-oplossing te integreren via innovatieve technologie, en eenvoudig onkostengegevens te exporteren naar je financiële boekhoudsysteem.

Klantervaringen

Heb jij al klantervaring met Wallester? We horen graag jouw ervaringen! Hoe bevalt de dienst en producten? En hoe ervaar je de service? We waarderen het enorm wanneer je je visie deelt via een review op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Wallester teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Wallester

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Wallester? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Wallester achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *