We Buy Things Ervaringen

We Buy Things

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u uw gebruikte mobiele telefoon, Apple iPad of andere tablets online kunt verkopen? We Buy Things biedt u deze service. Lees de objectieve en onafhankelijke reviews op Reviewspotter om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf.

Wat is We Buy Things?

We Buy Things is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van mobiele telefoons, iPads en overige tablets. Bij hen kunt u uw apparaten verkopen door middel van slechts 3 stappen; de waarde checken, het product verzenden en vervolgens het product gratis naar het bedrijf sturen. Er wordt aangegeven dat het product goed verpakt dient te zijn en dat u gratis naar hen kunt versturen. Wanneer het product is gecontroleerd ontvangt u het bedrag.

Hoe werkt het?

Het bedrijf koopt alleen de producten die u in hun webshop kunt vinden, mocht uw product er niet tussen staan dan kunnen zij het helaas niet verkopen. We Buy Things biedt ook een service aan voor dataverwijdering door middel van een gecertificeerd verwijderingsrapport, zodat uw gegevens gewist zijn wanneer de verkoop plaatsvindt. Nadat de zending is ontvangen sturen zij een bevestiging per e-mail met het bedrag. Volgens We Buy Things wordt het bedrag binnen 48 uur overgemaakt.

Contactmogelijkheden en algemene voorwaarden

We Buy Things is bereikbaar via WhatsApp, e-mail en telefoon. Zij hebben hiervoor een speciale pagina gestart. Ook bedrijven kunnen gebruik maken van diensten die We Buy Things aanbiedt. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar support@webuythings.nl, zij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ten slotte zijn er ook algemene voorwaarden opgesteld. Die kunt u op de website lezen.

Wat zijn de klantervaringen bij We Buy Things?

Bent u al klant bij We Buy Things? We willen graag weten hoe uw ervaring met dit bedrijf was. Bent u tevreden over de kwaliteit? Raadt u anderen aan bij We Buy Things te kopen? Uw mening is waardevol voor anderen die een bewuste keuze willen maken. Elk bedrijfsreview op Reviewspotter is objectief en onafhankelijk.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen We Buy Things teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met We Buy Things

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over We Buy Things? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over We Buy Things achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *