Werken bij Sandd Ervaringen

Werken bij Sandd

Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste en lijkt het je interessant om als postbezorger te werken voor Sandd? Heb je de banden van je fiets al aangepakt en ben je klaar om te gaan? Maar wil je eerst meer weten over de ervaringen van andere bezorgers alvorens je de baan aan te nemen? Lees dan hier de reviews en beoordelingen op Reviewspotter om meer te weten te komen over de werkgever. Is het bedrijf betrouwbaar? Krijg je een goed loon? En is het werk zwaar?

Jaarlijks heeft Sandd 7000 vacatures die gevuld moeten worden. Het bedrijf is altijd op zoek naar vlijtige bezorgers die wat extra geld willen verdienen. De post moet op dinsdag en vrijdag worden bezorgd, je bepaalt zelf wanneer je begint en eindigt. Iedereen vanaf 16 jaar kan zich inschrijven en krijgt een eerlijk minimumloon. Sandd is opgericht in 1999 en ging de concurrentie met de postmarkt aan. Ze leveren drukwerk zoals brieven, direct mail en magazines van verschillende bedrijven door heel Nederland.

Sandd staat voor Sorteren & Bezorgen en het bedrijf zoekt constant naar nieuw talent om aan het team toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar een postbezorgersbaan, of andere vacatures, je kunt je kwaliteiten bij Sandd zoeken en gebruiken. Elke dag bij Sandd is anders en zo blijft het bedrijf innovatief en groeien. Als je meer wilt weten over de vacatures, of een klacht wilt melden, kan je terecht op de contactpagina.

Ben je als postbezorger aan het werk bij Sandd, of heb je een andere vacature gevonden? Laat ander geïnteresseerden dan weten hoe jouw ervaringen zijn! Schrijf een review en laat anderen weten wat zij van Sandd kunnen verwachten.

Lees hier de reviews en beoordelingen van andere bezorgers. Wat zijn hun ervaringen met de werkgever?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Werken bij Sandd teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Werken bij Sandd

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Werken bij Sandd? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Werken bij Sandd achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *