Werken bij Van Straaten Post Ervaringen

Werken bij Van Straaten Post

Bij Van Straaten Post ben je altijd welkom om deel te nemen aan het team. Ze zoeken steeds naar nieuwe medewerkers, zoals postbezorgers en postsorteerders, maar er zijn ook andere vacatures te vinden, zoals een HR-medewerker of administratief medewerker. Wil je meer weten over de ervaringen van anderen? Kijk hier dan naar de reviews en beoordelingen. Kan je als werknemer vertrouwen op Van Straaten Post? En krijg je betaald voor je werk? Ontdek het hier bij Reviewspotter!

Van Straaten Post is een postbedrijf dat zich richt op het totale traject van post en pakketten van hun klanten, zowel binnenland als buitenland. Het is een snelgroeiend bedrijf met meer dan duizend werknemers. Daarnaast staat het bedrijf ook bekend om de open bedrijfscultuur met collegialiteit en intieme samenwerking.

Hoe ziet een werkdag eruit bij Van Straaten Post?

Het bedrijf heeft alle functies ingedeeld in drie verschillende afdelingen: sortering en transport, postbezorging, en kantoor. Er zijn veel voordelen aan werken bij Van Straaten Post. Er staat namelijk een open bedrijfscultuur met goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden. De informele werkomgeving zorgt ervoor dat iedereen onderdeel is van het team. Het bedrijf is in heel Nederland te vinden.

Neem contact op met Van Straaten Post

Heb je vragen over de vacatures? Of lukt het niet om te reageren op een vacature? Neem dan contact op met de afdeling Recruitment, door middel van de LiveChat of via Facebook of LinkedIn.

Schrijf een review over Van Straaten Post

Ben je aangenomen of werk je al langer bij Van Straaten Post? Dan is het leuk om een review te schrijven waarin je jouw ervaringen met het bedrijf deelt. Vertel andere klanten wat zij aan Van Straaten Post hebben en of het postbedrijf echt een top werkgever is.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Werken bij Van Straaten Post teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Werken bij Van Straaten Post

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Werken bij Van Straaten Post? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Werken bij Van Straaten Post achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *