WesternDigital Ervaringen

WesternDigital

Western Digital is een Amerikaans bedrijf dat harde schrijven produceert. Deze organisatie is één van de allergrootste bedrijven in de sector van de harde schijf. Het hoofdkantoor bevindt zich in Irvine, Californië. Western Digital heeft een breed assortiment met betrekking tot technologieën, opslagapparaten, systemen en oplossingen. De focus ligt zowel op bedrijven als consumenten. Ontdekten via Reviewspotter wat voor ervaringen er bestaan met Western Digital.

Innovatie

Innovatie is van groot belang bij Western Digital. Door innovatie is er altijd groei en ontwikkeling gerealiseerd. In de toekomst zullen zij blijven innoveren. Denk aan geavanceerde datacenters, mobiele apparaten, kunstmatige intelligentie en IoT. Er wordt voor revolutionaire data-analyses en heldere technologie voor de toekomst gezorgd. Volgens het bedrijf zal data het leven van iedereen veranderen. Western Digital ziet zichzelf als oprichter van diverse technologieën, zoals mobiele apparaten, woning, auto of de cloud. Ze voelen de verantwoordelijkheid om de wereld te voorzien van nieuwe technologieën en om de grenzen van technologie te verleggen met dingen die mensen nooit eerder voor mogelijk hadden gehouden.

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt bij Western Digital een belangrijke rol. De meeste klanten vinden de duurzaamheid eveneens belangrijk. Er is een Amerikaans elektronisch afvalrecyclingprogramma, wat het eenvoudig maakt om oude externe en interne harde schijven op duurzame wijze te verwijderen. Als je een nieuwe harde schijf koopt in de Western Digital Store krijg je een korting.

Verwerkingsproces

Elektronische recycling betekent het versnipperen van een harde schijf in 5 stappen. Deze stappen staan beschreven op de website. Je klikt op ‘Recyclen’ en voert daarna je contactgegevens in. Vervolgens heb je de mogelijkheid om een gratis verzendlabel Afdrukken. Je geeft de harde schijf vervolgens af bij je lokale UPS-winkel. Binnen 5 tot 7 werkdagen is de harde schijf vernietigd. Na het vernietigen ontvang je een email. Western Digital stelt dat het bedrijf de harde schijven in een veilige omgeving vernietigd en recyclet. Er worden stevige maatregelen genomen zodat de gegevens van de klanten beschermd blijven. Nadat de schijf versnipperd is, worden de materialen gerecycled en zal de schijf niet in de stortplaats terechtkomen.

Retourzendingen

Er gelden speciale regels bij retourneren en annuleren. Er is een termijn van 30 dagen voor het retourneren. De retour moet wel aan een aantal specifieke voorwaarden voldoen. Bij het ontvangen van een defect product worden er kosten in mindering gebracht op de terugbetaling. Het bedrijf adviseert eerst op de support pagina te kijken of er al een oplossing voor het probleem bestaat. Software, licenties en andere downloads zijn uitgesloten van het retourrecht.

Betaalmethodes

Er zijn verschillende betaalmethodes mogelijk bij het kopen van producten/diensten. Betalen kan bijvoorbeeld met Visa, Mastercard en American Express, waarbij de betaling via een beveiligde server plaatsvindt. Afhankelijk van de regio zijn er ook andere betaalmethodes zoals PayPal. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze betaalmethodes.

Ervaringen

Ben je benieuwd naar de ervaringen met Western Digital? Hoe kwalitatief is de harde schijf? En hoe was de service? Deel je ervaringen op de pagina van Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen WesternDigital teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met WesternDigital

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over WesternDigital? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over WesternDigital achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *