Wissel.nl Ervaringen

Wissel.nl: Een betrouwbaar bedrijf voor het inwisselen van cadeaubonnen

Wat doe je als je een cadeau krijgt dat je niet echt wilt hebben? Of als je liever geld krijgt i.p.v. een cadeau zodat je sparen kunt voor een nieuwe telefoon? Wissel.nl biedt een oplossing: het bedrijf biedt cadeaubonnen met korting aan en het is mogelijk om je eigen cadeaubonnen in te wisselen voor geld. Maar is dit bedrijf betrouwbaar? Om de betrouwbaarheid van Wissel.nl te bepalen, zijn er klanten reviews te lezen op Reviewspotter. Zij vertellen over hun persoonlijke ervaring met Wissel.nl.

Wissel.nl is in 2015 begonnen met een eenvoudig idee: met hun platform is het mogelijk om ongebruikte cadeaubonnen te verzilveren. Alle cadeaubonnen zijn gegarandeerd geldig en ook worden klanten gegarandeerd dat ze hun geld ontvangen. Mocht er toch een probleem zijn, dan zoekt Wissel.nl naar een oplossing. Een korte reclame video van het bedrijf is te vinden op hun website.

Het is mogelijk om direct bij Wissel.nl een bod te krijgen op je cadeaubon. Als je het eens bent met het bod zijn er verschillende manieren waarop je de bon in kunt wisselen. Je kunt de bon verzenden via de post naar Wissel Nederland BV, Het Spoor 2-16, 3994 AK in Houten. Ook is het mogelijk om de bon langs te brengen op het kantoor in Houten, mits je hiervoor een afspraak maakt. Wanneer Wissel.nl de bon heeft ontvangen, wordt het geld direct gestort op je rekening.

Bonnen die gekocht worden bij Wissel.nl worden verstuurd als een mail met het kaartnummer en de pincode. Daarnaast is het ook mogelijk om de fysieke bon te ontvangen, hiervoor betaal je geen extra kosten. Alleen met iDeal is mogelijk om te betalen voor bonnen op de webshop. Bestellingen die voor 16:00 geplaatst zijn, worden diezelfde dag nog verwerkt.

Klachten over Wissel.nl

Heb je klachten of opmerkingen over Wissel.nl? Er is een contactformulier en een online chat waar gebruik van gemaakt kan worden. Er is ook een telefoonnummer waar men 7 dagen per week tussen 9:00 en 17:00 kan bellen bij dringende zaken of voor het maken van een afspraak: 030-2270662. Op de FAQ-pagina staan veel antwoorden, dus neem hier ook even een kijkje.

Reviews van klanten

Heb jij een cadeaubon verzilverd of gekocht bij Wissel.nl? Laat dan een review achter en vertel over jouw ervaring met dit bedrijf. Zo weten nieuwe klanten wat er te verwachten valt. Reviews van klanten zijn te lezen op Reviewspotter, zodat je de betrouwbaarheid van Wissel.nl kunt bepalen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Wissel.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Wissel.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Wissel.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Wissel.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *