WoodYouCare Ervaringen

WoodYouCare?

Wil je een actieve bijdrage leveren aan een beter milieu door bomen te planten? Overweeg dan WoodYouCare, volgens de reviews van Reviewspotter is de organisatie betrouwbaar en eerlijk. In dit artikel lees je alles over deze organisatie.

Wat is WoodYouCare?

WoodYouCare biedt mensen de mogelijkheid om makkelijk en eerlijk bij te dragen aan een betere wereld door bomen te planten. De organisatie werkt met een team van ervaren medewerkers die met een optimistische en ambitieuze mentaliteit het doel van een groener, gezonder en klimaat-neutraal milieu nastreven. Hiervoor werkt WoodYouCare samen met partners over de hele wereld, waaronder jou, je familie en/of je bedrijf.

Hoe werkt het?

Met een WoodTracker of account kunnen klanten zien waar hun bos of boom is geplant. Met behulp van een API-integratie wordt het hele proces inzichtelijk gemaakt. Dit bedrijf staat voor transparantie, eerlijkheid en plezier. Je krijgt precies te horen wie het onderhoud van de bomen/bossen verzorgt. Je kunt een bos of boom kopen via www.WoodYou, met een minimale bestelhoeveelheid van 1 boom. Het bestelproces staat op de website beschreven. Er worden meerdere betaalmethodes aangeboden, waaronder iDEAL, PayPal en creditcard.

Jouw bijdrage

Door een bijdrage te leveren, draag je op verschillende manieren bij. Je maakt het mogelijk om de jonge bomen te laten groeien. Ook wordt er bijgedragen aan het transport en het levensonderhoud van de boeren, die de eigenaar van de bomen worden. Samenwerking met NGO’s en stichtingen zorgt ervoor dat de bomen op het land van de boeren geplant worden.

Voordelen

Door bomen te planten draag je bij aan CO2-reductie, reduceer je hitte-stress en neem je de zuurstofproductie in de lucht toe. Dit is goed voor de biologische bodemactiviteit en er wordt meer werkgelegenheid gecreëerd.

Kosten

Particulieren kunnen een boom kopen voor €5 inclusief btw, voor een fruitboom betaal je enkele euro’s meer. Bedrijven betalen €5 exclusief btw, omdat zij btw kunnen terugkrijgen via de belastingdienst.

Klachten

Mocht je een klacht hebben, neem dan contact op via het contactformulier. Binnen twee weken krijg je een inhoudelijke oplossing, mocht je je hier niet in kunnen vinden is er een geschilregeling. Je kunt je klacht ook bij het ODR-platform van de Europese Commissie deponeren. Daarnaast beschrijft de website ook hoe je het herroepingsrecht kunt inzetten.

Klantenervaringen

Heb jij ervaring met WoodYouCare? Laat dan je bevindingen weten via een review op deze pagina, hiermee helpt het Reviewspotter om eerlijk en objectief te kunnen blijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen WoodYouCare teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met WoodYouCare

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over WoodYouCare? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over WoodYouCare achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *