WOZ Consults Ervaringen

WOZConsults

Wil je weten of de waarde van je woning kloppend is volgens de WOZ? Betaal je te veel belasting voor je huis? Dan kan WOZConsults interessant zijn. Bekijk de Reviewspotter om te zien welke ervaringen er zijn over het bedrijf. Alle reviews zijn objectief geschreven en niet beïnvloed.

Wat is WOZConsults?

Via WOZConsults kun je kosteloos bezwaar tegen de WOZ-waarde aantekenen. Dit duurt slechts een paar minuten. Dit bedrijf heeft al veel particulieren en bedrijven geholpen met het maken van gratis beroep. Door het lagere WOZ-taxatie kan er veel geld bespaard worden. Gemiddeld ongeveer € 270,- per jaar. Op de website kan een kostenloze controle gestart worden om te weten wat de juiste waarde van je woning is.

Het verdienmodel

Er hangt een verdienmodel aan de kosteloze service dat mensen kunnen gebruiken. Als het bezwaarproces met succes is afgerond, ontvangt WOZConsults een vergoeding van de gemeente waar jij in woont. Dit dekt alle kosten, waardoor er geen andere kosten in rekening gebracht hoeven te worden. Mocht het bezwaar niet goedgekeurd worden, ontvangen ze ook geen vergoeding. Volgens het bedrijf heeft zij een analyse bedacht waardoor iedereen de WOZ-waarde kan bepalen.

Privacy

Privacy staat bij WOZConsults hoog in het vaandel. Alles wat ze doen, gebeurt volgens de regels zoals vastgesteld in de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Persoonlijke gegevens kunnen alleen gebruikt worden voor specifieke doeleinden. De gegevens kunnen niet verhuurd, verkocht of anderszins openbaar gemaakt worden. Lees de privacyverklaring op hun website om alle details te bekijken.

Belastingen berekenen

Gemeenten, belastingdienst en waterschappen maken gebruik van de WOZ-waarde om belastingen vast te stellen. Bijvoorbeeld OZB (onroerendezaakbelasting), rioolheffing en Watersysteemheffing. Ook wordt het gebruikt voor inkomstenbelasting, schenkbelasting, erfbelasting en verhuurderheffing. Om bezwaar te maken tegen de aanslag is er een machtiging nodig. Binnen 6 weken dient het bezwaar ingediend te worden. Dit begint op het moment dat je de dagtekening ontvangt.

Klantervaringen

Ben jij al klant bij WOZConsults? Heb je WOZ bezwaar gemaakt via deze organisatie? Deel dan je ervaringen met ons. Heeft het je daadwerkelijk geld bespaard? Zou je andere mensen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan? Geef een review op deze pagina om je visie te delen met ons.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen WOZ Consults teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met WOZ Consults

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over WOZ Consults? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over WOZ Consults achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *