Yoursminc Ervaringen

Yoursminc: Reviewspotter

Voor veel kleine bedrijven kan het een hele klus zijn om de boekhouding bij te houden. ZZP’ers en het MKB hebben vaak moeite om een accountant in te huren voor hun boekhouding. De online boekhoudsoftware van Yoursminc kan dan een uitkomst bieden, maar hoe betrouwbaar is deze dienst? Op Reviewspotter kun je recensies lezen van klanten die al een abonnement hebben bij Yoursminc, en dat geeft jou net dat extra zetje om aan de slag te gaan.

Yoursminc is in 2013 opgericht door Joost van de Wiel, Rob Zoeteweij en Guy van Dingenen. Deze drie heren hadden al ervaring met IT en financiele administratiesoftware, maar ze konden geen goede online diensten vinden voor kleine bedrijven. Hierom hebben ze Yoursminc bedacht. Deze dienst zorgt ervoor dat online boekhouden gemakkelijk en snel is, en bovendien is deze dienst volledig gericht op de kleine ondernemingen. Hier worden ze vaak het meest geholpen met een eenvoudige boekhouddienst.

Abonnementen bij Yoursminc worden altijd voor een maand afgesloten. Je hebt vier verschillende abonnementen en je kunt altijd beginnen met een proefabonnement dat 3 maanden gratis is. Dit zijn de verschillende abonnementen:

  • Small voor 9,95: Bij dit abonnement kun je facturen maken en versturen, uitgaven bijhouden en Btw-aangiftes doen.
  • Medium voor 14,95: Naast de functies van het small-abonnement, kun je hier ook offertes maken en bankafschriften inlezen en verwerken.
  • Large voor 19,95: Bij dit abonnement krijg je toegang tot alle functies van Yoursminc. Je krijgt ondersteuning voor projecten, urenregistratie en onbeperkte toegang tot de helpdesk.

Voor vragen of klachten kun je contact opnemen met de klantenservice. Je kunt kiezen om te chatten, e-mailen of om het bedrijf te volgen op Social Media. Als je al ervaring hebt met Yoursminc, kun je een review schrijven op Reviewspotter en andere ondernemers vertellen wat je van de dienst vindt. Zo kunnen forenzen en het MKB eenvoudig online hun boekhouding doen met Yoursminc, maar is het wel veilig? Hier kom je er alleen achter door de reviews van klanten te lezen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Yoursminc teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Yoursminc

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Yoursminc? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Yoursminc achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *