Zamro Ervaringen

Zamro

Zamro is een online winkel die werkende bedrijven een uitgebreid assortiment aan technische onderdelen, schrijfwaren, meubilair, gereedschap en vele andere producten biedt die geschikt zijn voor industrieel gebruik. Er is meer dan 550.000 industriële benodigdheden beschikbaar. De levering van Zamro is erop gericht om bedrijven te voorzien van de benodigdheden om continu werkzaam te zijn. Maar wat is de ervaring van hun klanten?

Diensten van Zamro

Zamro biedt een uitgebreid assortiment van technische onderdelen. Er zijn verschillende categorieën waarin je deze kunt vinden, zoals: afdichtingstechniek, afsluiters en kranen, bevestigingsmaterialen, elektrische componenten, gereedschappen, hydrauliek, instrumentatie en regelaars, lagers, lassen en solderen, leidingen, fittingen en beugels, machines, motoren en aandrijftechniek, onderhoudsproducten, pneumatiek, rubber, kunststof en isolatiemateriaal, slangen en koppelingen, veiligheid, hygiëne en reiniging, verspanend gereedschap, werkplaatsen en kantoor.

Levering en betaling

De prijzen, inclusief de verzendkosten, zijn exclusief btw. Bestellingen boven de € 50,- worden gratis geleverd, ongeacht de omvang van het pakket. Onder die grens betaalt de klant € 4,95 excl. btw. De klant heeft de keuze uit verschillende manieren om te betalen: iDeal, Creditcard (MasterCard & Visa), PayPal en AfterPay. Ook kun je op factuur betalen wanneer je een account aanmaakt bij Zamro.

Klachten

Voor al je vragen of klachten met betrekking tot een bestelling kun je contact opnemen met de klantenservice die ook in de avonduren bereikbaar is. Als je een klacht indient dan is deze binnen 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als het langer duurt om een antwoord te geven, dan ontvang je binnen deze termijn een bericht met daarin een indicatie van de tijd dat het nog gaat duren.

Wat is jouw ervaring met Zamro?

Heb jij al eens onderdelen of gereedschappen besteld bij Reviewspotter? Zijn de producten binnen een korte termijn geleverd en goed geprijsd? Laat hier je ervaringen achter, zodat andere bedrijven hun voordeel ermee kunnen doen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Zamro teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Zamro

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Zamro? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Zamro achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *