ZenMate Ervaringen

ZenMate

Bent u op zoek naar een organisatie met als doel online beveiliging en privacy? Dan is ZenMate wellicht een goede optie voor u. Reviewspotter heeft hier een objectieve klantervaring.

Wat is ZenMate?

ZenMate heeft als missie gemaakt om de wereld van online beveiliging en privacy toegankelijk te maken voor iedereen. Dit gebeurde toen de oprichter een wereldreis maakte en gratis, onbeveiligde openbare wi-fi gebruikte. Het individu had moeite met verbinding maken met websites die niet lokaal waren. Al snel realiseerde ze dat een VPN verbinding veilig online verblijven en toegang tot de inhoud mogelijk maakt, dat hierbij nodig was voor zijn studie in het Verenigd Koninkrijk. ZenMate had deze kennis opgedaan over haar online veiligheid en privacy en vond het onrechtvaardig dat 40% van de wereld geen idee heeft dat het internet wordt beperkt in hun locatie.

ZenMate VPN Review – Which Tier is It?

Volgens het terugbetaalbeleid en de servicevoorwaarden heeft elke gebruiker het recht binnen 30 dagen na aankoop het abonnement zonder opgave van reden te annuleren. Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling moet je de termijn van 30 dagen na aankoop niet overschrijden, anders valt het restitutieverzoek buiten de 30 dagen geld-terug-garantie. Je kunt een restitutieaanvraag indienen via een verzoek of door Live! Chat met de Support. Verstrek zo veel informatie mogelijk als bij het aanvragen van een terugbetaling waaronder de reden voor het verzoek. Wat ook nuttig is om te vermelden is het e-mailadres waarmee je de aankoop hebt gedaan en het referentienummer dat is toegewezen aan de aankoop. Als je contact wilt opnemen met ZenMate supportteam, kun je elk ander aankoopbewijs gebruiken om de transactie te lokaliseren.

Abonnement opzeggen

Voor als je je ZenMate abonnement wilt opzeggen, moet je dit vóór de volgende verlengingsdatum doen. Door jouw abonnement op te zeggen, worden alle toekomstige betalingen na de vervaldatum gestopt. Jouw account zal actief blijven tot de vervaldatum. Deze vervaldatum is zichtbaar in het Account Dashboard dat je vindt op het tabblad ‘Mijn abonnement’.

Klantervaringen?

Heb jij al bij ZenMate besteld? Ben je tevreden over de producten/services van ZenMate? Waren de medewerkers van dit bedrijf goed in staat om je te helpen? Als je een advies mag geven over dit bedrijf, is het dan positief of negatief? Koop je in de toekomst nog meer producten bij ZenMate? Reviewspotter waardeert het als je feedback deelt over hun bedrijf. Hierdoor blijft Reviewspotter het grootste onafhankelijke en objectieve platform van Nederland.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen ZenMate teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met ZenMate

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over ZenMate? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over ZenMate achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *