Zoma-opleidingen.nl Ervaringen

Zoma-opleidingen.nl

Wil je graag een opleiding volgen met betrekking tot holisme en reiki? Dan is Zoma Opleidingen misschien wel precies iets voor jou. Bekijk via Reviewspotter welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Je vindt hier eerlijke, onafhankelijke recensies.

Wat is Zoma Opleidingen?

Zoma Opleidingen is het grootste holistisch trainingsinstituut van Nederland & België. Kleine groepen, persoonlijke aandacht en maatwerk staan hier hoog in het vaandel. Ze willen dat iedereen echt in zijn of haar kracht kan staan bij Zoma. Je kunt hier verschillende opleidingen en cursussen volgen, die zowel met reiki als holisme te maken hebben. Zoma Opleidingen is meer dan 20 jaar geleden opgericht door Marjolein Berendsen. Van jongs af aan maakte zij alles veel intenser mee in vergelijking met andere mensen. Ze werd omringd door een gevoel van hoge sensitiviteit, waardoor ze energie kon overbrengen op anderen. Hierdoor begon ze steeds meer bewust te worden van haar eigen kracht en andere talenten. Dit leidde ertoe dat ze een opleiding volgde bij een energetisch therapeut. Hier leerde ze vanuit haar ziel en volle liefde te leven.

Online cursussen

Je kunt bij Zoma ook terecht voor online cursussen. Deze trainingsmogelijkheden staan in het teken van persoonlijke groei van de deelnemer. Er wordt begeleiding geboden en er komen uiteenlopende thema’s tevoorschijn. Dit doet de organisatie om licht en liefde te verspreiden naar anderen, zodat iedereen in het leven kan stralen met gezondheid en geluk. Alle ‘studies’ zijn geaccrediteerd door KTNO. Je kunt ook boeken bestellen, waardoor je blijft groeien. Wil je precies weten wat er aan lesmateriaal te vinden is? Kijk dan op de website van Zoma Opleidingen.

Webshop

Via de webshop van Zoma Opleidingen kun je themapakketten en losse producten bestellen. Er worden verschillende holistisch therapeutische pakketten aangeboden, samengesteld met technieken en methodieken die tijdens de opleidingen gebruikt worden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een starterspakket, complete pakketten of medium pakketten. Alle pakketten zijn ook los te verkrijgen, op de speciale productpagina kun je precies zien wat er wordt verkocht. Je krijgt inzicht in de volledige prijzen en er staat gedetailleerde informatie bij de producten.

Retour zenden

Je hebt het recht om binnen 14 dagen iets retour te sturen. Het product dient dan niet gebruikt te zijn en mag geen schade bevatten. Alle verzendkosten komen voor rekening van de verzender, het retouradres staat vermeld op de website van Zoma Opleidingen. Heb je iets ontvangen wat stuk, onvolledig of beschadigd is? Neem dan contact op met de klantenservice. Vermeld in je e-mail je factuurnummer en geef exact aan wat de klacht is. Vergeet ook niet enkele foto’s mee te sturen. Als nodig worden de artikelen gratis omgeruild. We raden aan om alle informatie op de retourpagina goed door te nemen.

Klantervaringen

Ben je al klant bij Zoma Opleidingen? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen. Wat voor studie heb jij hier gevolgd? Zou je anderen aanraden hier een opleiding aan te vangen? Jij bent mede verantwoordelijk voor het in stand houden van een objectief en onafhankelijk platform, dus we waarderen het enorm als je je mening deelt via een review op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Zoma-opleidingen.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Zoma-opleidingen.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Zoma-opleidingen.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Zoma-opleidingen.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *