ZoneAlarm Ervaringen

ZoneAlarm Reviewspotter

Ben je op zoek naar beveiliging voor je mobiele apparaat? Wellicht kan ZoneAlarm jou hierbij helpen. Het is dan ook interessant om op Reviewspotter te zien wat er over ZoneAlarm bekend is.

Wat is ZoneAlarm?

Sinds 1997 is ZoneAlarm ’s werelds toonaangevend in het bieden van oplossingen om miljoenen pc-gebruikers te beschermen tegen Cyberaanvallen, zoals malware, ransomware, phishing en identiteitsdiefstal. Dit bedrijf biedt bedrijfsniveau bescherming voor pc-thuisgebruikers met behulp van bekroonde producten. ZoneAlarm is het consumentenmerk van Check Point Software Technologies Inc. (NASDAQ: CHKP), en heeft rond de 100 miljoen downloads gehad die pc’s beschermen tegen virussen, spyware, hackers, en identiteitsdiefstal.

ZoneAlarm Free Antivirus Test & Review 2019 – Antivirus Security Review

Stukje achtergrond: ZoneAlarm is het merk voor consumenten en kleine bedrijven van Check Point Software Technologies Inc. (NASDAQ: CHKP), een toonaangevende leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen voor meer dan 100.000 grote ondernemingen en overheden wereldwijd. Deze software biedt een eenvoudige installatieproces met 24/7 online ondersteuning.

Extreme beveiliging

ZoneAlarm ‘Extreme Security’ is een van de softwareoplossingen die je kunt aanschaffen. Deze oplossing voorziet in een viertal beveiligingspijlers. Denk hierbij aan een krachtige antivirus en een legendarische firewall om hackers, trackers en spyware af te weren. Daarnaast biedt het bescherming tegen zero-day-bedreigingen, antiphishing-mogelijkheden voor jouw gevoelige gegevens en inloggegevens, en extra bescherming voor iOS- en Android-apparaten. Wat ook belangrijk is, is dat door ZoneAlarm gegarandeerd 100% virusvrije software wordt verleend.

Anti-Ransomware

De bekroonde ZoneAlarm Anti-Ransomware beschermt organisaties tegen alle soorten ransomware aanvallen. Op gedrag gebaseerde technieken en blokkeren van zero-day ransomware aanvallen bij de eerste interactie maken het mogelijk dat bedrijven minder worden getroffen door onderbrekingen. Daarnaast biedt ZoneAlarm nog tal van andere producten aan die jouw beveiliging kunnen versterken. Op hun website kun je alle producten bekijken.

Klantenservice

Voor hulp bij jouw recente aankoop van ZoneAlarm-software, inclusief vragen over facturering, terugbetalingen en aanpassingen, downloadproblemen of het gebruik van licentiesleutels, kun je een kijkje nemen op de website van ZoneAlarm. Probeer ook Support Center Knowledge Base, een online zelfbedieningskennisbank met antwoorden en oplossingen voor aankoopvragen en technische vragen. Wil je contact met het bedrijf? ZoneAlarm is ook actief op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en YouTube.

Klantervaringen

Is jouw mening over ZoneAlarm positief of negatief? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij ZoneAlarm? De gebruikers van Reviewspotter waarderen het zeer als jij je mening over dit bedrijf deelt op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen ZoneAlarm teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met ZoneAlarm

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over ZoneAlarm? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over ZoneAlarm achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *