Capitalbox B2businesslening Ervaringen

CapitalBox (voorheen: B2Business Lening): Klantenervaringen bij deze financiële dienstverlener

Heb je hulp nodig om een zakelijke lening af te sluiten, dan kan CapitalBox wellicht het antwoord zijn. Maar wat is hier nu precies van te verwachten? Volgens Reviewspotter lees je hier welke objectieve en onafhankelijke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. In dit artikel gaan we dieper in op de mogelijkheden die je bij CapitalBox hebt als je op zoek bent naar een zakelijke lening.

Wat is CapitalBox (voorheen: B2Business Lening)?

CapitalBox is een bedrijf gelegen in Stockholm, Zweden dat zich richt op het verstrekken van zakelijke leningen aan de kleinzakelijke markt en MKB. Met een makkelijk te gebruiken aanvraagformulier op de website kun je eenvoudig een lening aanvragen. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Ferratum Groep, een financieringsorganisatie die wereldwijd actief is in meer dan 25 landen. Hierdoor is het mogelijk voor kleinere bedrijven om toegang te krijgen tot werkkapitaal wanneer dit noodzakelijk is.

Voordelen

Een voordeel van CapitalBox is dat het aanvraagproces erg snel gaat. In minder dan vijf minuten kun je je bedrijfsinformatie veilig online koppelen waardoor je automatisch een financiële review kunt ontvangen. Er zit meestal geen bergen papierwerk meer aan vast en je hebt geen last van wachtrijen of slapeloze nachten. Daarnaast stelt het bedrijf ook een goede persoonlijke service te kunnen verlenen.

Wetenswaardigheden

De rente die je betaalt voor de lening is vastgesteld op 2,9%. Je betaalt daarnaast ook transactiekosten van 2,95% van het geleende bedrag. De lening betaal je terug in gelijke termijnen, waardoor je niet plots alle kosten tegelijkertijd hoeft te betalen.

Wat zijn de klantervaringen?

Wil je weten of de bestellingen bij CapitalBox (voorheen: B2Business Lening) tevredenheid brengen? En zijn de medewerkers daadwerkelijk in staat om klanten te helpen? Voor antwoord op deze vragen verwijzen we je naar Reviewspotter, waar eerdere klanten hun ervaringen kunnen delen. Zo weet je wat je mag verwachten als je kiest voor een zakelijke lening bij dit bedrijf.

Conclusie

Voor kleine bedrijven is het vaak moeilijk om een lening af te sluiten, omdat banken niet bereid zijn. B2 BusinessLening biedt de mogelijkheid om juist deze kleine ondernemers de financiële middelen te bieden die ze nodig hebben om door te groeien. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent door eerst de reviews en beoordelingen van anderen te lezen op Reviewspotter. Dit bedrijf is onderdeel van de internationale Ferratum Groep en heeft vestigingen over de hele wereld.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Capitalbox B2businesslening teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Capitalbox B2businesslening

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Capitalbox B2businesslening? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Capitalbox B2businesslening achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *