Cashper Ervaringen

Cashper is een kredietfinancier die specialiseert in het aanbieden van minileningen waarbij geen BKR check nodig is. Het bedrijf wil een online aanbieder zijn van kleine geldbedragen met leningen tot maximaal €600 en vanaf €50. Cashper heeft al een groot voetprint in Europa omdat het de enige online verstrekker van leningen is met een bankvergunning.

Diensten

Cashper biedt mensen de mogelijkheid om vrij snel een relatief klein bedrag te lenen met een kortlopend minikrediet. Zij kunnen dit bedrag binnen 15-30 dagen terugbetalen waardoor het gemakkelijk blijft, ondanks dat er meestal gekozen wordt voor een doorlopend krediet. Er kan gebruikgemaakt worden van extra diensten zoals serviceopties of betalende opties en er is ook een voordeelbundelbeschikbaar om alles iets soepeler te laten verlopen. Mocht er online niet uitgekomen worden dan is er altijd contact mogelijk via mail of telefoon.

Klachten

Ondanks dat Cashper bekend staat om zijn snelle afhandeling van zaken zijn er ook wat klachten. De telefonische bereikbaarheid is bijvoorbeeld slechts beschikbaar van 13.00-17.00 op weekdagen en van 13.00-15.00 op zaterdagen. Daarnaast is het niet zo dat mensen altijd de volle €600 kunnen lenen op hun eerste lening en moeten zij eerst bewijzen dat ze wel degelijk kunnen terug betalen. Er zijn ook gevallen bekend waarbij de klantenservice traag reageert of zelfs helemaal geen antwoord geeft. Desondanks zijn er ook goede ervaringen met Cashper en kan je het bedrijf wel vertrouwen, waardoor het verstandig is om de reviews van anderen te lezen voordat je er mee in zee gaat. Reviewspotter biedt hier veel reviews aan die je kunnen helpen bij het maken van je beslissing.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Cashper teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Cashper

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Cashper? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Cashper achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *