De Bijenkorf Card Ervaringen

Kennisgeving over De Bijenkorf Card

De Bijenkorf is een van de oudste en bekendste winkels van Nederland. Hun pogingen om klanten vast te houden en nieuwe te werven, worden ondersteund door de Bijenkorf Card. Maar wat zeggen andere mensen over deze unieke card? Is het iets dat je wilt aanschaffen of toch liever niet? Laat ons eens kijken naar ervaringen, beoordelingen en cijfers die gebruikers hebben met de Bijenkorf Card.

Over de Bijenkorf

De geschiedenis van de Bijenkorf gaat terug naar 1870, toen Simon Philip Goudsmit en Abraham Salomon Polak samen een vennootschap begonnen voor handel in garen, band, sayet en vergelijkbare goederen. Na opheffing hiervan in 1883, is Goudsmit het bedrijf blijven voortzetten onder de naam ‘Magazijn de Bijenkorf’. Na zijn overlijden in 1915, hebben familie leden het bedrijf voortgezet en hebben ze uitgebreid naar meerdere locaties in Nederland, waaronder Rotterdam, Utrecht, Maastricht en Eindhoven. Vanaf 2011 is De Bijenkorf onderdeel van de Britse Selfridges Group.

Wat is de Bijenkorf Card?

De Bijenkorf Card, ook wel de BK-Card, is een Mastercard creditcard die dient als spaarprogramma. Consumenten verdienen punten bij elke aankoop binnen of buiten de Bijenkorf en deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor shoptegoed, kortingen of gratis artikelen. Als je de card aanvraagt, word je tevens een ‘Privilège Member’ van De Bijenkorf. Je kunt je kaart online aanvragen en er zijn drie niveaus: Silver, Diamond en Black Diamond, afhankelijk van je jaarlijkse uitgaven. Hoe hoger het niveau, hoe sneller je spaart. Extra voordelen krijg je ook als je met meerdere mensen spaart met een extra creditcard.

Diensten van De Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card biedt voor haar klanten een aankoopverzekering, reisverzekering, bagagevertragingsverzekering en vluchtvertragingsverzekering. Om contact op te nemen met de klantenservice van De Bijenkorf Card kan je terecht bij verschillende telefoonnummers tussen 08.00 en 00.00, of je kan een e-mail sturen. Op hun website vind je ook meer informatie, algemene voorwaarden en privacyregels.

Wat vinden klanten van de Bijenkorf Card?

Er zijn veel reviews te vinden over De Bijenkorf Card van mensen die er al ervaring mee hebben. Hieruit blijkt dat het een veilige en betrouwbare optie is om geld te besparen. Mensen rapporteren dat het spaarprogramma goed werkt en dat er verschillende kortingen en gratis spullen te verdienen zijn met de card. Wil je weten of de Bijenkorf Card iets voor jou is? Lees dan reviews op Reviewspotter om je eigen mening te vormen!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen De Bijenkorf Card teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met De Bijenkorf Card

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over De Bijenkorf Card? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over De Bijenkorf Card achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *