Findio Ervaringen

Findio: lees reviews van klanten en maak een weloverwogen keuze

Er zijn veel manieren om geld te lenen, maar soms is het fijn om wat meer informatie te hebben. Wat dacht je van de beoordelingen en reviews van anderen over Findio? Reviewspotter biedt mensen informatie over dit bedrijf, waarmee je een goede afweging kunt maken. Lees hier voor je een krediet afsluit meer over Findio!

Wat is Findio?

Findio is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL). Het bedrijf is de marktleider op het gebied van consumenten kredieten in ons land en wereldwijd één van de grootste financiële instellingen. Belangrijk bij het afsluiten van een krediet is dat je zelf een keuze kunt maken. Daarom biedt Findio duidelijke informatie en een 30 dagen bedenktijd.

Welke diensten biedt Findio?

Findio biedt een aantal financieringsmogelijkheden zoals autofinanciering, motorfinanciering, bootfinanciering, financiering van eenmalige aanschaf, onverwachte kosten, verbouwingen en het financieren van zonnepanelen. Als je een lening aanvraagt, krijg je binnen 30 seconden terugkoppeling of je in aanmerking komt voor de lening of niet. Na goedkeuring heb je binnen 3 werkdagen het geld in je bezit.

Klachten, tips en complimenten over Findio

Findio streeft er naar om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je een klacht hebben, dan kun je dit kenbaar maken via mail, post of telefonisch. Natuurlijk zijn ook tips en complimenten van harte welkom. Op Reviewspotter kun je jouw eerlijke mening achterlaten over Findio; positief of negatief. Op die manier kunnen anderen een goed beeld krijgen van het bedrijf.

Hoe betrouwbaar is Findio?

Natuurlijk is het belangrijk om verantwoord met geld om te gaan. Daarom biedt Findio veel informatie op haar website en is er ook een optie om een adviseur te bellen. Ook is er een bedenktijd van 30 dagen, waar 14 dagen voldoende zou zijn geweest. Neem daarom de tijd om je goed te laten informeren voordat je een krediet of lening afsluit, zodat je de beste keuzes kunt maken.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Findio teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Findio

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Findio? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Findio achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *