Funding Circle Reviews Ervaringen

Funding Circle: Een betrouwbare zakelijke lening?

Het kan voor bedrijven soms een lastige opgave zijn om een geschikte zakelijke lening te krijgen bij een grote bank. Vele ondernemers hebben bepaalde plannen voor de toekomst, maar daarvoor is geld nodig. Funding Circle probeert hierbij te helpen en bedrijven in contact te brengen met investeerders. Maar is deze financiële instelling wel zo betrouwbaar als ze doet voorkomen? Op Reviewspotter vind je de recensies van klanten die vertellen over hun ervaringen met Funding Circle. Hierover meer hieronder.

Over Funding Circle

Funding Circle is een bedrijf dat bedrijven de mogelijkheid biedt om hun groei te financieren met een eerlijke lening. De missie van het bedrijf is om bedrijven te helpen met het bouwen aan hun toekomst, waarbij ze al meer dan 32.000 kleine ondernemingen wereldwijd hebben geholpen en 80.000 banen tot stand hebben gebracht. Er is ook al meer dan 3.3 miljard euro uitgeleend bij Funding Circle, wat dankzij hun 69.000 investeerders blijft stijgen. Dit zijn onder andere Accel Partners, Baillie Gifford, BlackRock, DST Global, Index Ventures, Ribbit Capital, Sands Capital, Temasek en Union Square Ventures.

Hoe werkt lenen bij Funding Circle?

Investeerders kunnen een account aanmaken en zelf bepalen welke leningen zij willen financieren. Bedrijven kunnen vervolgens een offerte aanvragen waarna de medewerkers van Funding Circle deze controleren en beoordelen. Meestal krijgen bedrijven binnen 24 uur antwoord op hun offerte. Vervolgens is het leenproces gestart en wordt het bedrag met rente door het bedrijf in maandelijkse termijnen uitbetaald. Deze termijn wordt verdeeld onder de investeerders.

Diensten van Funding Circle

Voor bedrijven biedt Funding Circle leningen aan tussen de 10.000 en 250.000 euro. De rente is afhankelijk van de situatie, maar begint vanaf 2,49% per jaar en de looptijd kan worden verspreid van 6 tot 60 maanden. Bovendien zijn er geen boetes voor vervroegd aflossen. Investeerders kunnen genieten van rente en aflossingen die tot maximaal 18,90% netto per jaar kan oplopen. Daarnaast is het mogelijk om al voor 100 euro te investeren, terwijl de registratie op de website volledig gratis is.

Klantenservice Funding Circle

Voor vragen, opmerkingen of klachten kan er altijd contact opgenomen worden met de customer service van Funding Circle. Bedrijven kunnen bellen naar 020 – 24 16 885 of mailen naar kredietnemer@fundingcircle.nl. Investeerders kunnen gebruikmaken van 020-80 85 560 of mailen naar investeerders@fundingcircle.nl. Daarnaast is Funding Circle maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:30. Ook kunnen mensen het bedrijf volgen op social media, zoals Facebook en Twitter.

Jouw ervaringen met Funding Circle

Wil jij andere klanten laten weten over jouw ervaringen met Funding Circle? Indien jij een lening of investering hebt gedaan bij deze financiële instelling, wil je jouw mening laten horen. Zowel positieve als negatieve verhalen spelen hierbij een rol, omdat hiermee een compleet beeld geschetst kan worden over de leningen van Funding Circle. Schrijf je review over de betrouwbaarheid van het bedrijf, klantvriendelijkheid en nog veel meer!

De ervaringen van klanten van Funding Circle

De ervaringen met Funding Circle zijn belangrijk om te lezen als je overweegt om een lening aan te gaan bij deze financiële instelling. Kun je hier betrouwbaar en veilig lenen en investeren? Lees de reviews en beoordelingen van klanten alvorens je een besluit neemt.

Meer informatie

Soms heb je gewoon even wat extra geld nodig. Om een eigen zaak te starten, personeel aan te nemen of iets dergelijks. Een zakelijke lening kan je dan op weg helpen, maar bij iedere bank of financiële instelling is zo’n lening niet zo makkelijk te krijgen. Funding Circle richt zich echter speciaal op deze doelgroep en probeert bedrijven te helpen met het verstrekken van leningen. Maar hoe betrouwbaar is Funding Circle precies? Wat kun je verwachten als je een lening bij hen afsluit? En wat houdt een zakelijke lening bij Funding Circle allemaal in? Lees hieronder verder voor de antwoorden op deze vragen.

De oprichting van Funding Circle

Bedrijven hebben vaak moeite om hun groei te financieren. Daarnaast hebben investeerders te maken met lage rendementen. Uit deze problemen is Funding Circle geboren. Het doel van dit bedrijf is om deze groeiende bedrijven en investeerders met elkaar te verbinden. Bedrijven kunnen hier rechtstreeks lenen in plaats van bij een grote bank.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Funding Circle Reviews teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Funding Circle Reviews

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Funding Circle Reviews? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Funding Circle Reviews achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *