Ics Mastercard Business Ervaringen

MasterCard Business: Reiscomfort en Financiële Controle

Met de opkomst van internationale markten worden bedrijven uitgedaagd om buiten hun eigen land zaken te doen. Ook al betekent dat meer zakenreizen, moeten er wel zakenlunches en andere uitgaven gedaan worden. Maar hoe kunnen die uitgaven binnen en buitenland nou in de gaten gehouden worden? MasterCard Business biedt de uitkomst! Met hun zakelijke creditcard kunnen bedrijven gemakkelijk hun financiële administratie verbeteren en alle uitgaven terugvinden.

International Card Services BV (ICS) is de partij achter de MasterCard Business. Al meer dan 25 jaar geleden is ICS begonnen met het uitgeven, controleren en promoten van creditcards, waarbij de zakelijke creditcard eind 2012 toegevoegd is. De creditcard is gericht op wensen van medewerkers en bedrijven, omdat het een duidelijk overzicht creëert waar alle bedrijfsuitgaven samengebracht worden.

Om de diensten van de kredietkaart te gebruiken, is er een limiet van 2500 euro. Deze limiet kan, op verzoek, verhoogd worden. Daarnaast geeft MasterCard Business een cadeau van 25 euro weg als je nu voor de kaart kiest. Het kopen van kantoorartikelen online of reiskosten worden verzekerd tot 180 dagen na aanschaf, wat extra veel veiligheid biedt. Verder is het mogelijk om de kaart af te stemmen op het financiële beleid van de onderneming en is de creditcard wereldwijd op 35 miljoen locaties te gebruiken.

Klantenervaringen met MasterCard Business

Luister naar de ervaringen van Diana met de MasterCard Business. Maar ga naar Reviewspotter om de ervaringen van andere klanten te bekijken. Zo leer je of deze creditcard iets voor je bedrijf is. Op zoek naar meer informatie of een klacht? Op de website van ICS kun je contact opnemen en je kunt terecht voor vragen, om een creditcard aan te vragen of voor het melden van een klacht. Ook bij verliezen of diefstal weet je zeker dat je geholpen wordt, als je telefonisch contact opneemt met de klantenservice.

Wil jij meer weten over de ervaringen van klanten met MasterCard Business? Laat dan je eigen review achter op Reviewspotter. Vertel wat je goed vindt aan de kaart, maar ook wat je minder fijn vond. Dat helpt anderen weer om een goede keuze te maken. Ben jij nieuwsgierig wat MasterCard Business voor jouw bedrijf kan betekenen? Ontdek het nu!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Ics Mastercard Business teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Ics Mastercard Business

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Ics Mastercard Business? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Ics Mastercard Business achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *