Leenattent Ervaringen

Leenattent: Alles wat je moet weten over dit bedrijf dat zich specialiseert in consumptieve kredieten

Ben je op zoek naar een bedrijf dat zich specifiek richt op het verstrekken van consumptieve kredieten? Het kan zijn dat Leenattent perfect bij je past. Lees mee via Reviewspotter wat andere klanten van dit bedrijf vinden.

Over Leenattent

Leenattent is een bedrijf dat al sinds 1983 bemiddelt in consumptief krediet. Maar wat is consumptieve kredieten eigenlijk? Dit is een bankterm voor kredietvormen die worden gebruikt voor de aanschaf van goederen met een beperkte houdbaarheid. Het bedrijf bemiddelt in doorlopende kredieten en persoonlijke leningen. Op hun website stellen ze klanten graag te helpen bij het vinden van informatie die ze nodig hebben. Hier kunnen klanten onder andere een offerte opvragen, ervoor zorgen dat ze maximaal kunnen lenen, bepalen wat de maandlasten zijn, welke rentevoordeel ze hebben en welke leenvorm het beste bij hen past. Daarnaast kun je ook online een aanvraag doen, een live chat starten of gewoon bellen.

Voor persoonlijk advies

Klanten kunnen bij Leenattent terecht voor persoonlijk advies als het gaat om leenadvies, leningen verzekeren, de maximale bedragen die kunnen worden geleend en het berekenen van maandlasten en rente. Daarnaast kunnen klanten hier ook terecht voor dure leningen oversluiten, een lening voor financiële ruimte, een lening voor een auto, verbouwing of camper. Een ander voordeel is dat je veel geld kunt besparen door je dure leningen te oversluiten.

Specialisaties en persoonlijke mogelijkheden

Bij Leenattent staan een aantal zaken hoog in het vaandel. Zo streven ze ernaar klanten te voorzien van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten, in verschillende specifieke vormen. Ze combineren vakkennis, expertise en ervaring om hun specialistische adviezen te baseren op persoonlijke situaties en mogelijkheden. Leenattent heeft een duidelijk motto: een tevreden klant is goud waard. Ze staan voor eerlijke, rechtvaardige en open benadering, en trachten langdurige relaties op te bouwen met alle klanten.

Contact met de klantenservice

Klanten kunnen contact opnemen met Leenattent voor verschillende zaken. Denk hierbij aan het verhogen van een lening, regelen van opname, doorgeven van een wijziging en/of het verdienen van een cadeaubon. Ook kan er gebruikgemaakt worden van een online mogelijkheid, telefonisch contact (023 539 5926), chat of een e-mail (info@leenattent.nl).

Klantervaringen bij Leenattent

Ben jij al klant bij Leenattent? Deel dan jouw ervaringen met Reviewspotter, zodat anderen een goede keuze kunnen maken. Jouw waardevolle mening is goud waard. Ben je erg tevreden met het bedrijf en de diensten die ze aanbieden? Wil je in de toekomst vaker samenwerken met Leenattent? Of zou je juist anderen afraden hen te benaderen? Laat jouw mening achter op Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Leenattent teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Leenattent

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Leenattent? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Leenattent achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *