Loanstreet Ervaringen

LoanStreet: Wat zijn de klantervaringen?

Ben je van plan om een zakelijke lening af te sluiten bij LoanStreet? Weet je dan wat de ervaringen van anderen met dit bedrijf zijn? Ons doel op Reviewspotter is om het meest objectief en onafhankelijk platform te bieden op het gebied van bedrijfsreviews. Het is daarom belangrijk dat je goed weet waar je aan begint als je een kredietbemiddelaar zoekt.

Een korte introductie over LoanStreet. Het bedrijf is opgericht in 2013 met als missie om ondernemers te helpen bij het zoeken naar een zakelijke lening tegen de beste condities. LoanStreet maakt gebruik van een app om dit te realiseren. Vooruitstrevend is dat er een development team werkt aan software die security by design is, zodat jouw gegevens altijd veilig zijn. Daarnaast staat er in de algemene voorwaarden dat het gebruik van de diensten van LoanStreet voor eigen risico is.

Management

Het topmanagement van LoanStreet bestaat uit Sergio Torres (Chief Executive Officer), Bastiaan Burgwal en Michiel Thalen (Chief Technology Officer). De Raad van Advies bestaat uit Peter Verhaar, Merien ten Houten, Pieter Gabes en David Veenman. Al met al staat er een ervaren team aan de top van het bedrijf.

Soorten zakelijk kredieten

Door samenwerking met financiële kredietverstrekkers kan LoanStreet klanten helpen bij het vinden van een passende bedrijfsfinanciering. De meest voorkomende soorten zakelijk kredieten waarmee wordt gewerkt zijn de zakelijke lening, inkoopfinanciering, rekening-courant, lease en factoring. Als je hier meer over te weten wilt komen, kun je een kijkje nemen op de website van LoanStreet.

Klantervaringen bij LoanStreet

Verzamel jij ook meteen ervaringen bij een bedrijf, voordat je er iets aanschaft? Voordat je een zakelijke lening gaat afsluiten, is het verstandig om te weten wat anderen denken over LoanStreet. Heb je of ken je mensen die een lening hebben afgesloten bij dit bedrijf? Ben je tevreden over de service bij LoanStreet? We stellen het enorm op prijs als jij via Reviewspotter je ervaringen deelt. Jouw mening is ontzettend veel waard! Zo blijft Reviewspotter het meest objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews. Wees niet bang om je mening te delen en leen alleen geld dat je kunt terugbetalen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Loanstreet teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Loanstreet

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Loanstreet? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Loanstreet achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *