Monese Ervaringen

Monese – Handelen met geld op een veilige manier

Het omgaan met geld en het doen van transacties brengt altijd risico’s met zich mee. Daarom is het belangrijk om zekerheid te hebben dat de bank met wie je zaken doet betrouwbaar is en betaalbare tarieven hanteert. Misschien is Monese wel die bank. Maar hoe kun je geld lenen of beheren bij Monese? Is het mogelijk je geld erop te laten staan en makkelijk te storten, op te nemen of geld te lenen zonder problemen? En hoe snel groeit je spaargeld op deze bank? Alleen degenen die Monese al gebruikt hebben, kunnen je meer informatie verstrekken. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van waar deze bank voor staat.

Het verhaal achter Monese

Monese is een bank die is opgericht door Norris Koppel toen hij zich in Estland vestigde nadat hij uit het Verenigd Koninkrijk was geëmigreerd. Bij zijn aankomst had hij geen kredietgeschiedenis en kon hij ook geen adres verifiëren. Daarom werd het hem geweigerd een bankrekening te openen. Op deze manier werd het hem onmogelijk om een salaris te ontvangen of een appartement te huren. Hiervoor is hij begonnen met Monese, om financiering aan te bieden die betaalbaar, onmiddellijk en ‘op bestelling’ is. In 2015 was Monese het eerste bedrijf dat mobiele bankrekeningen aanbood. Tegenwoordig is het mogelijk voor iedereen binnen Europa om via Monese een bankrekening in het Verenigd Koninkrijk te openen. Je hoeft dan niet de kosten en restricties die andere bankrekeningen met zich meebrengen te betalen. Je kunt deze rekening gebruiken als je naar het buitenland verhuist, maar ook als je je salaris hierop wil laten storten. Je bepaalt dus zelf hoe groot of belangrijk je deze bankrekening maakt. Daarnaast kun je je geld via Monese ook in andere valuta omzetten.

Een review over Monese

Monese biedt dus vele voordelen voor het gemak van een bankrekening openen en je geld omzetten. Je kunt een bankrekening openen waarop je geld kunt storten, waar je het zelf kunt beheren. Je kunt het geld niet alleen gebruiken waar in Europa je maar wilt, maar je kunt er ook geld op storten. De Monese klantenservice staat voor je klaar als er problemen zijn met de financiën of mocht je een bepaald probleem hebben opgelopen.

Klachten, Complimenten en Tips voor Monese

Heb jij al ervaring met Monese? Dan willen wij graag meer weten over je persoonlijke ervaring met deze financiële instelling. Was het echt zo gemakkelijk een bankrekening te openen of moest je toch nog aan talloze restricties voldoen? Is je geld bij deze bank veilig of juist helemaal niet? En is de klantenservice van Monese bereid je te helpen als je daarom vraagt? Laat een review achter over Monese om ons te laten weten hoe je over deze bank denkt.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Monese teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Monese

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Monese? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Monese achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *