New10 Reviews Ervaringen

Nieuw bij het geld lenen: New10

New10 is een relatief nieuwe dienst voor geld lenen in de wereld van fintechbedrijven. De achterliggende bank is ware oudgediende, waardoor klanten met vertrouwen een lening kunnen afsluiten. Wil jij op de hoogte zijn van wat er mogelijk is? Lees dan hier meer over deze leendienst en deel je ervaringen met ons door middel van een recensie.

Steuntje in de rug voor ondernemers

Als kleinere ondernemer of zzp-er staan er vaak kosten tegenover die niet zo gemakkelijk gedekt kunnen worden. Gelukkig biedt een betrouwbare zakelijke lening hier uitkomst, waardoor jouw investeringen, vooruitgang en ambities direct doorgezet kunnen worden. In tegenstelling tot vroeger is het tegenwoordig steeds makkelijker om een goede lening volledig online af te sluiten, vaak tegen een aantrekkelijke lage rente.

Snelheid en zekerheid zijn belangrijk

Omdat jij als ondernemer al lange dagen maakt, is het belangrijk dat het afsluiten van een lening snel gaat. Stel dat jij de perfecte locatie gevonden hebt, maar daarvoor nog te weinig budget hebt. Dan is het fijn als je in zo’n geval een snelle lening kunt afsluiten. Hiermee voorkom je dat jouw toekomstdromen niet in vervulling gaan.

Waar biedt New10 precies toegankelijkheid?

New10 is een initiatief van ABN AMRO en staat zakelijke leningen open voor eenmanszaken, BV’s en VOF’s uit het midden- en kleinbedrijf (mkb). Het maximum te lenen bedrag is 1.000.000 euro en de rente varieert van 3 tot 9,4 procent. Vraag binnen vijftien minuten al aan en sluit het gehele proces digitaal af. New10 haalt de benodigde gegevens direct en automatisch bij de Kamer van Koophandel (KvK) op.

Wat willen we weten?

New10 heeft vier cultuurwaarden: samenwerking, begrijpen, creativiteit en ownership. Heb je als klant deze waarden ervaren? Zijn de pre-offer en uiteindelijke lening overeengekomen? Wat is je mening over het afsluitproces? Hoe is de samenwerking verlopen? Kan er door middel van een financiële meevaller meer afgelost worden dan het vaste bedrag? Deel jouw ervaringen door het schrijven van een review die potentiële klanten helpt bij het beantwoorden van hun vragen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen New10 Reviews teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met New10 Reviews

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over New10 Reviews? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over New10 Reviews achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *